Homo homoseksiä sexi novellit

homo homoseksiä sexi novellit

Olenpa samaa mieltä siitä ku olet sinäki ja tämä Ville T että ei tänne kuulu homot ja lespot. Pyydän vilpittömästi anteeksi ja toistan: Toivottavasti Sinullakin on nyt hyvä mieli. Kun tänään poistun täältä, en enää takaisin tule.

Voit siis olla onnellinen. Olen lukenut niitä aivan sen vuoksi että tiedän millaisisa heidän fantasiansa ovat. Eivät kovinkaan mieltä ylentäviä. Sori vain homot ja myös lespot, minä olen sitä mieltä että nainen on nainen ja mies on mies ja vain kahden eri sukupuolta olevan kesken tapahtuva kontakti silleen on seksiä sanan varsinaisessa merkityksessä Olen muuten oottanut että tästä joku kirjottais.

No nyt se on tehty. Olen lukenut kait kaikki tällä Ville T nimi´merkillä kirjoitetut jutut. Ei tämä mitenkään minun onnellisuuteen ole vaikuttanut, mutta ei myöskään mielipiteeseeni. En imaissut hernettä nenään. Ville joka toivoo, että jonakin armon päivänä kaikki ihmiset kenkäfetisseistä ruoskanviuhuttajiin, eurooppalaisista afroihin, vammaisista vammattomiin, laihoista lihaviin, ujoista rohkeisiin ja niin edelleen - voisivat mahtua yhteen suureen karsinaan.

Nyt poistun, ilman hernettä - itkemään kai. Ajatella, että mieskin osaa. Ikävää että tuollaiset ahdasmieliset pikkusielut eivät näe metsää puilta vai pitäisikö sanoa tarinaa homoilta. Ja Ville, keep up the good work! Ns novellit ovat ovat kyllä aivan jautaa noin kirjoitettuna, mutta se mistä kritisoin on se että ne eivät kuulu tämän otsikon alle; ne kuuluvat Homot-osastolle.

Ónko se niin vaiekaa ymmärtää. Ja hän kirjoittaa niitä hyvin. Pyydä Villeltä anteeksi se olisi reilua. On se vain niin että seksissä on parasta se kun saa tuntea toisen sukupuolen vastaavan osan itsessään, eli kullin. Pyydän sinulta Ville sydämestäni anteeksi näiden kohtalotovereiden heteroiden puolesta jotka ovat niin pikkumaisia ja suvaitsemattomia että viitsivät mollata ja haukkua sinua. M m merkki voisi olla merkki että; homokammoiset, älkää lukeko! Jos lopetat kirjoittamisen niin viet meiltä muilta suuren ilon jota tekstisi tuottaa!

Nuo sanasi tulivat tarpeeseen, todella. En voi muuta kuin kiittää, joten: Sitä on koko elämänsä saanut tätä samaa päin näköä - koko ajan kuullut ettei kuulu mihinkään - ja välillä tekee ihan oikeasti kipeää mitä arkielämässä ei tietenkään myönnetä.

Pyydän vielä anteeksi niiltä, jotka antoivat minulle lähtöpassit, että kirjoitin vielä tämän kerran. Nauttikaa elämästänne ja toisistanne.

VITTU kun ihan itkettää näitten matamien sun muitten pikkusieluisuus! Ei oo ihme et oot homo mäkin taidan ruveta! Ketä sä oisit häirinnyt kun kaikki voi valita mitä lukea!! Ja on tääl aikasemminki nähty m m tarinoit ja nytkin on yks uunituore lesbotarina luettavana mut ei niist oo tälleen valitettu.

Etpäs taida ollakaan hetero, lienet homo kun puolustat homokirjoituksia. Ei homosekoilu ole seksiä, enempää kuin runkkauskaan tai lespoilu. Eli vain normaali heteroseksi on hyväksyttävää? Apuvälineitä, suuseksiä, mies-nainen peppupanoa, itsetyydytystä, ja vast. Muut on keskusteluun, tää novelleille.. Eli tää koko viesti ketju on se, joka on väärässä paikassa, eikö tää oo lähinnä seksi-keskustelua? Jos gay-tekstit ei kiinnosta niin ei niitä tarvitse lukea!

Mua ei kiinnosta tyyliin "Makaan sängyssä ja kuulen sinun tulevan.. Laitoithan siirtopyynnön homojuttujen lisäksi myös Novellit-otsikon alle kirjoitettuihin seuraaviin tarina-aiheisiin: Veit Wille jalat suusta.. Miehet vaan ovat usein sellaisia, että homous on niinkuin tosi outo ja paha yök juttu, mutta lesbous, no kaikki naisethan vois sitä harrastaa.

Se on vaan seksiä ja seksikästä.. Minä en lue kaikkia näitä homonovelleja, mutta sen voin sanoa, että paremmin ne viime aikoina on kirjoitettu kun "heteronovellit". Taisitpa söhäistä sellaista muurahaispesää jossa oli yllättävän paljon asukkeja. En minäkään pidä homo tai lesbo jutuista ja jos niille on oma osastonsa niin miksi ihmeessä ne eivät viihdy siellä.

Onhan normaali seksi sentään aina seksiä ja epänormaali epänormaalia. Pidä pintasi ex Ville T nykyinen Vita. Helpottaisiko kaikkia tai edes suurinta osaa lukijoista , jos Seksinovellit-palstalle perustettaisiin alaotsikot homo-, suihinotto-, lesbo-, teini-, eläin-, suuseksi- ym. Ainakaan tällä hetkellä ei näitä novelleja halua kahlata läpi kun keskustelu turhan usein siirtyy sättimiseksi ja toisten mollaamiseksi.

Novellit ovat novelleja, mutta keskustelu niistä kuuluisi kyllä toiselle osastolle! Klikkasin eilen itseni ja kirjoitukseni seriffin tietoon - hän tehköön kuten oikein onpi, ja hänen päätökseensä tyytykäämme.

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Oletko varma, että haluat jatkaa? Pojalla oli jalassa college-housuista teh. Sain 18 vuotiaana opiskelupaikan Helsingistä.

En kerennyt hankkimaan omaa asuntoa, joten isäni vanha kaveri kotopaikkakunnalta lupautui majo. Sillä olisi aikaa yhteen pikaiseen. Laitoin kahvin valmiiksi ja menin suihkuun. Ketjussa Kiinnostava persoona kysymykset oli aseteltu top-tyypeille. Onkohan niin, että piiskaleikeissä piiskan antajana on useinmiten hetero ja saamapuolella on homo?

Toisella kerralla olit kännissä. Ja minulla oli kaamea kankkunen. Kyrvänhimo pakotti silti polkemaan luoksesi, kun kutsu kävi. Heräsin siihen, että joku painautui päälleni, niin että en voinut liikkua. Vatsallani maatessani en nähnyt kuka se oli.

Ovikello soi ja levitän vielä viimeisen silauksen mansikan makuista huulikiiltoa pinkeille huulilleni. Hieron niitä yhteen niin viettel. Ilmoitit Koodinetissä olevasi top ja haluavasi imeä ja panna paljaalla. Se oli harvinainen yhdistelmä. Mikään ei olisi voinut. Mulla on sellanen stondiksesta riippuen cm kulli, joka on nelisen senttiä halkaisijaltaan. Ja levossa sellanen cm, pari-kolme cm paksu. Olet alle 18 vuotta.

..

En kerennyt hankkimaan omaa asuntoa, joten isäni vanha kaveri kotopaikkakunnalta lupautui majo. Sillä olisi aikaa yhteen pikaiseen. Laitoin kahvin valmiiksi ja menin suihkuun. Ketjussa Kiinnostava persoona kysymykset oli aseteltu top-tyypeille.

Onkohan niin, että piiskaleikeissä piiskan antajana on useinmiten hetero ja saamapuolella on homo? Toisella kerralla olit kännissä. Ja minulla oli kaamea kankkunen. Kyrvänhimo pakotti silti polkemaan luoksesi, kun kutsu kävi. Heräsin siihen, että joku painautui päälleni, niin että en voinut liikkua. Vatsallani maatessani en nähnyt kuka se oli. Ovikello soi ja levitän vielä viimeisen silauksen mansikan makuista huulikiiltoa pinkeille huulilleni. Hieron niitä yhteen niin viettel.

Ilmoitit Koodinetissä olevasi top ja haluavasi imeä ja panna paljaalla. Se oli harvinainen yhdistelmä. Mikään ei olisi voinut. Mulla on sellanen stondiksesta riippuen cm kulli, joka on nelisen senttiä halkaisijaltaan. Ja levossa sellanen cm, pari-kolme cm paksu.

Olet alle 18 vuotta. Tämän keskustelupalstan sisältö ei ole lapsille sopivaa. Voit myös siirtyä Suomi Hätkähdin myöhemmin ovikellon kilahdukseen ja avattuani oven sen takana olivatkin siskoni ja hänen miehensä. En olisi nyt heitä toivonut vieraakseni, mutta enhän voinut olla töykeäkään sillä siskoni oli auttanut minua paljon asioitteni hoidossa viime aikoina.

Istuimme nyt viileän mukavassa olohuoneessa, kun ovikello soi taas. Kuulin Miskan äänen ovelta ja Maija pyysi häntä tulemaan peremmälle. Esittelin Miskan työkaverikseni ja Maija haki hänellekin juotavaa joka näkyi kelpaavan kaikille johtuen tästä helteestä. Yritin välttää katsekontaktia Miskaan vaivoin siinä onnistuenkin. Maija oli tuonut olohuoneeseen pikkusuolaista ja joitakin levitteitä jotka näyttivät pehmenevän huoneen nurkassa olevasta jäähdyttimestä huolimatta.

Jonkin ajan kuluttua sisareni ja hänen miehensä alkoivat tehdä lähtöä ja sisareni aikoi siivota pöydän, mutta Miska kertoi tekevänsä sen ja popsi nytkin suolakeksiä suuhunsa. Saattelin vieraani ulos ja suljin oven. Katsoin olohuoneeseen jäänyttä Miskaa tunnekuohun vallassa, hän näytti aivan normaalilta istuessan sohvalla tyhjentäessään lasia huurteisesta juomasta. Istuin Miskan viereen ja kosketin hänen kättään puristaen sitä kevyesti.

Miska käntyi puoleeni kasvoillaan kysyvä ilme. Miskalla oli sininen pikeepaita jonka napit olivat auki, vein käteni paidan kaulukselle. Nopealla liikkeellä repäisin paidan halki. Miskan sileä karvaton rintakehä paljastui edessäni. Miehen jolla on noin kauniit kasvot ei saisi olla mies ajattelin painaessani huuleni Miskan siroille huulille. Sormeni painuivat Miskan paksuihin hiuksiin ja painoin hänen kasvojaan itseäni vasten.

Sormeni puristeli hänen rintakehäänsä ja pieniä nännejä jotka olivat kovettuneet. Vatsa tuntui kiinteän pehmeältä. Miskan tummat silmät olivat avoinna suudelmani aikana, hän vastasi suudelmaani avaten huuliaan ja pyörittäen kieltään huuliani ja kieltäni vasten. Miskan kaunis suu kaartui hymyyn. En saanut häneltä vastausta. Painoin Miskan selälleen ja suutelin hänen vatsaansa ja käteni repi auki hänen sortsejaan jotka sain nopeasti lattialle.

Pienet valkoiset alushousut jäivät puolittain jalkaan peittäen hänen peniksensä joka oli puolikovana. Ujutin käteni alushousuihin ja tunsin Miskan peniksen painuvan kämmentäni vasten. Se alkoi kovettumaan ja samettisen pehmeä nahka lämmitti kättäni.

Oli outo tuntemus pitää miehen elintä kädessään. Puristelin ja vetelin melkoisen jäykkänä olevaa penistä joka oli edelleen ahtaiksi käyneissä housuissa silmiltäni piilossa. Katsoin Miskaa silmiin ja runkkailin hänen penistään, mutta jälleen tuo hiljaisuus ja kaunis hymy oli vain vastauksena.

Pujottelin housut nilkkoihin josta ne putosivat lattialle. Vein kasvoni kiinni Miskan penikseen, se oli mukavan kokoinen, veri oli pakkautunut terskan kärkeen ja se suorastaan kiilsi. Terska oli suippokärkinen ja näin kiiltävän pisaran virtsajohtimen päässä. Varsi oli tummanruskea ja esinahka valui taakse vähän auttaessani.

En voinut enää vastustaa haluani ja suljin silmäni samalla, kun painoin suuni tuon leveän punaisen peniksen kärjen ympärille. Penis maistui ja tuoksui puhtaalta, ohjasin kädelläni peniksen suuhuni niin syvälle kuin se vain meni. Sormeni haroivat tummaa karvoitusta Miskan peniksen ympärillä ja toisella kädellä ohjasin penistä suussani.

Kivekset olivat kutistuneet pieniksi ja niissä tuntuvat ja näkyvät karvat erottuivat selkeästi puristellessani näitä pieniä palluroita kiihkeästi. Miskan penis liikkui suussani ja yritin rauhallisesti pyörittää kieltäni terskan ympärillä. Tuntui nautittavalta saada imeä voimakasta penistä, saada tuntea sen tunkeutuvan syvälle nieluun saakka. Yllätyin, kun tunsin suussani ensimmäiset pisarat Miskan spermasta. Miska suolsi spermaa suuhuni jota tuli paljon.

Osaa nielin, mutta paljon valuis suupielistäni Miskan nivusiin. Miska oli lauennut suuhuni eleettömästi, hänellä oli täytynyt olla voimakas kiima, kun oli näin lyhyen leikin jälkeen purkautunut. Nostin suuni irti Miskan pehmenevästä peniksestä ja katsoin Miskaa. Hänen silmänsä olivat suljettuina, mutta suu oli jälleen kaareutunut hymyyn. Riisuin itseltäni housut ja käänsin Miskan vatsalleen. Nostin pepun ylös ja suutelin pakaroita.

Miskan iho oli tummemmpaa kuin meillä suomalaisten jälkeläisillä. Peräaukko oli kauniin punertava ja siisti, sen ympärillä oli tummaa ruskehtavaa limakalvoa ja minun oli pakko saada tuntea tuon alueen maku suussani.

Varovasti huuleni kosketti pyöreää jännittynyttä lihasta, pyyhkäisin sitä kostealla kielelläni. Sain suuhuni kevyttä hapanta makua ja hien tuoksua leijui sieraimiini, mutta Miskan oli täytynyt käydä suihkussa ennen luokseni tuloa, niin puhtaalta hän tuoksui. Halusin työntää elimeni tähän pieneen aukkoon, ja ajattelin että miten onnistuisin siinä. Koskaan en ollut tehnyt tällaista ja olin vähän neuvoton. Tajusin liukastusaineen tarpeen, mutta mistä minä sellaista tähän hätään löytäisin, pohdin hätääntyneenä.

Katselin ympärilleni neuvottomana ja tajusin pöydällä olevan kevytlevitettä. Nostin rasin lattialle ja pyyhkäisin siitä sormeeni ison nokareen. Sivelin sillä penikseni ja otin lisää ja asettelin sitä Miskan peräaukolle.

Saatuani kaiken mielestäni valmiiksi asetuin tämän kauniin miehen taaksen. Ohjasin penikseni reiälle ja työnsin vähän matkaa. Sain terskan osuuden menemään helpostikin. Nousin kuin koira Miskan selkään, mutta tunsin vihlaisun jalassani ja jouduin etsimään uuden asennon. Painoin ylävartaloni kiinni Miskaan ja käännyin hänen päälleen makuulle. Painoin itseni rajusti Miskan suoleen. Vedin penikseni ulos ja pyyhkäisin vielä annoksen levitettä penikseni varteen johon oli tullut muutama tumma raita.

En saanut vastausta vaikka uudistin kysymykseni. Suutelin Miskan kaulaa ja poskia. Suolesta purskahteli nyt levitettä päästellen ääniä penikseni syöksyessä takaisin suolen syövereihin. Nyt näin hänen puristavan päätään.

Tämä nuori kaunis poika olisi minun omaisuuttani. Omistajan ottein painoin hampaani niskaan, korvan taakse ja purin, imin kiihkossani jäljen joka oli omistajan merkkini. Tiesin olevani kiihkossani vähän liikaa, mutta en voinut itselleni enää mitään.

Penistäni nykäisi muutaman kerran ja sitten aloin täyttää Miskan suolta spermallani. Kuulin huutavani ja yritin työntyä niin syvälle kuin vain voin allani olevaan suoleen. Hampaani iskeytyivät Miskan hartiaan ja purin päästellen ääniä jotka kertoivat siitä nautinnosta jonka tunsin nivusissani. Makasin Miskan selässä ja nyt minuun hiipi järki takaisin joka viestitti mitä olin juuri tehnyt. Minua hävetti kaikki mitä oli tapahtunut.. Nousin Miskan päältä pois ja pääsin istumaan sohvalle, näytin irvokkaalta, penikseni oli tahrainen ja lattialla makaavan Miskan peräaukon alue oli likaisen näköinen.

Miska nousi seisomaan ja näin hänen siron peniksensä olevan puolittain jäykkänä, punainen terska oli puolittain esinahan peitossa. Hän ojensi minulle kätensä ja nousin jalkeille. Yhdessä kepin ja Miskan tukemana kävelimme suihkuun. En ollut koskaan kuvitellut tulevani homoksi, mutta Miskan kauniit piirteet, hänen kauneutensa sekä oma riettauteni oli sumentanut järkeni ja olin päästänyt himon valloilleen. Katsoessani hänen piirteitään kuivatessani itseäni, myönsin olevani tämän kaunottaren lumoissa.

Kävelimme makuuhuoneeseeni ja tiesin mitä Miska nyt haluaisi. Minua jännitti, mutta halusin kokea sen ja Miskalle antaisin mielellään itseni. Makasin sängyllä kyljelläni ja Miskan sormet voitelivat peräaukkoani. Hetken mielijohteesta kiedoin käteni Miskan kaulaan ja vedin hänet puoleeni. Huulemme tavoittivat toisensa ja suudelmastamme tuli kiihkeä, siinä oli mukana puhdasta kiimaa, raastavaa halua jonka halusimme viestiä toisillemme. Viimein irtauduimme ja antauduin Miskan alla. Tunsin jotakin tunkeutuvan suoleeni, minuun ei sattunut lainkaan.

Avasin itseäni levittäen jalkojani niin, että Miska saisi kaiken haluamansa nautinnon minulta. Miskan suusta pääsi samanlaisia huudahduksia kuin minulta vähän aikaa sitten. Kaunis nukenkasvoinen nuori mies vie minulta miehisyyttä, ajattelin ja tunsin sormien puristuksen ihollani.

Tunsin vatsani sisällä voimakasta puristusta, olin välillä kuin halkemassa. Miska otti minusta sen tyydytyksen joka hänelle kuuluikin, hänen pitkä kullinsa täytti suoltani. Hampaat pureutuivat olkapäähäni ja tuntui kuin kylmä tuuli olisi pyyhkäissyt minua ja vievän mennessään ne vähäiset rippeet mitä oli enää jäljellä itsekunnioituksestani.

Raskaus ruskea vuoto homo sex shop kouvola

Thai hieronta järvenpää gay ilmaiset sex elokuvat

: Homo homoseksiä sexi novellit

GAY SEKSITREFFT WILMA TKU Thai homo hierontaa kuopio pornofilmi
Gay meis kuvakasa tantrinen hieronta helsinki Wilma kainuu naiset gay etsivät miehiä
HOMOSEKSUAALISEEN HEGREART SEXI DEITTI Thai escort homoseksuaaliseen seuraa kuopiosta

Penis pumppu kalu gay kiinnostaa

Kun kaks homoo alkaa harrastaa seksiä nii mistä ne tietää et kumpi panee ettekste oo ikinä harrastanu sexiä, ei siinä mitään puhuta nyt tehdään näin ja kohta Oot jotenki sulonen kun käytät aikas tämmösen miettimiseen: D Kysy niiltä homoilta. Vlogit ja blogit · Runot ja kirjat · Kokkailut · Novellit · Roolipelit · Gallupit. Seksiä saunassa · Seksiä työpaikalla .. Onkohan niin, että piiskaleikeissä piiskan antajana on useinmiten hetero ja saamapuolella on homo? 2 · maaliskuu Gay-seksiä nuoren gootin kanssa: Oli lämmin kevätpäivä, yksi ensimmäisiä kunnollisia sellaisia. Kävelin kohti erästä itähelsinkiläistä.