Kalua homo takaapäin paras pano

kalua homo takaapäin paras pano

Hänen kämpillään juttu eteni vaan sänkypuolelle, ja sen jälkeen saunomiseksi. Olin päälle 40 ja nuorempana en lainkaan kiinnostunut miehistä. Käveltiin meille ja jäbä kävi ihan kuumana muhun. Ajatuksena oli pidempään kiinnostanut kokelilla miehen kanssa, ja niinpä lopulta päädyttiin mun kämpälle. Hänen naistuttunsa jatkoi matkaa ja ei paljoa tarvinut ihmetellä, niin alkoi lentää vaatetta pois. Ensimmäisenä otin kaveria suihin, mikä oli tosi hottia Sitten se olisi halunnut että panen sitä, mutta vaadin panoa itselleni.

Ja sitä kalua riitti! Aika äkkiä kaveri tuli ja se oli sitten siinä. Olisin vetänyt uudet rundit, mutta kaveri lopulta nukahti - mulla sen puolikova mulkku edelleen kädessä Aamulla potkasin kaverin ulos, ei tuntunut ebää niin hyvältä jutulta, mutta ottaisin koska tahansa toki uudestaan. Nyt odottelenkin aika kiimaisena seuraavaa mahdollisuutta ;p. Taisin ite olla 14 ja tuo mies 22 äärimmäisen hätäinen ja huono kokemus. Parhaan kaverini kanssa aitassa, luin lehteä ihan rauhassa kunnes huomasin että housuja vedetään alas en sanonut mitään vain silitin häntä päästä ja siitä sitten se lähti ihan perä rööriin asti..

Olin ite jotain 16 vuotias ja kaveri oli Sattui aivan helvetisti, eikä ihme. Sulkijalihas repeytyi tuossa touhussa eikä vieläkään 4 vuotta myöhemmin ole kunnossa. Kannattaakin siksi jo etukäteen venytellä sulkijalihaksiaan, niin että on kunnolla joustava ottamaan mulkkua sisäänsä. Eka kerta oli vuosi sitten. Laitoin ilmoituksen eräälle deittisivustolle, jossa hain itseäni vanhempaa top-miestä.

Vastauksia tuli paljon, mutta suurin osa oli aika luokatonta vonkaamista. Yksi mies oli kuitenkin erilainen ja hänen kanssaan pystyi juttelemaan muustakin kuin seksistä. Ainoa miinuspuoli oli, että hän oli vanhempi mitä olin alunperin hakenut eli 59v. Viestiteltiin puolisen vuotta ennen kuin uskalisin mennä tapaamaan häntä.

Tarkoitus oli vain mennä katsomaan, miltä hän näytti ja juttelemaan kasvotusten, mutta himothan siinä iski, kun olin haaveillut seksistä miehen kanssa yläasteelta asti ja yhtäkkiä oli tilaisuus siihen. Aluksi ajattelin vain ottaa häneltä suihin, mutta hän oli niin herrasmies ja hyvä käsittelemmän ensikertaista ja olin tosi kiihottunut, kun sain pitkän odotuksen jälkeen imeä miestä, että kun hän kysyi saako hän panna minua olin täysin sulaa vahaa ja suostuin.

Sillä tapaa menetin sitten peppuneitsyyden hänelle. Aluksi oli aika outoa olla miehen kanssa, kun oli tottunut olemaan vain tyttöjen kanssa ja se oli tosi erilaista, millaiseksi olin sen fantasioissa kuvitellut. Mut oli kuitenkin upea ja nautinnollinen kokemus. Kolme kertaa ollaan sen jälkeen tavattu ja jokainen kerta on ollut edellistä parempi. Miestenvälinen on kiva harrastus.

Puoli vuotta sitten,itse 49 ja kaveri 55v. Mies oli aivan kiimoissaan ja halusi tulla takaapäin. Muutaman työnnön jälkeen laukesi ja itse en päässyt oikein mukkaan juttuun. Muuten tuntui mahtavalta,tarvii kokeilla uudestaan. No yksi ekoja kertojani oli talvella Tapasimme Mixeissä Tampereella ja lähdimme junalla hänen luokseen Vammalaan.

Olin 19 ja hän Vaalea, tavallisen näköinen jannu mutta miehekäs ja isokyrpäinen. Hän oli kokenut joten hän osasi opettaa ja ihana yö se oli. Kokenut, vanhempi mies oli hyvä vaihtoehto ainakin minulle. Tuon kokemuksen jälkeen osasin arvostaa miestä, joka ei välttämättä ole hyvännäköinen mutta oikeasti miehekäs , uskollinen, huolehtivainen ja isolla mulkulla varustettu. Vielä tänäänkin kun olen kiimasta levoton muistelen silloin tällöin yötämme ja mietin millaista olisi ollut asua hänen kanssaan.

Tiesin kuitenkin jo silloin ettei hän ole minulle se oikea emme olleet sukulaisieluja joten se jäi yhteen kertaan. Oltiin tuolloin molemmat vuotiaita. Olin kaverin luona yökylässä ja menimme nukkumaan. Hänellä oli parisänky eikä mitään muuta ja ihan muuten vaan menin hänen viereensä nukkumaan Kaverini tiesi,että olen biseksuaali ja en voinut vastustaa kiusausta ja raotin hänen peittoaan sen verran, että näin hänen pullotuksensa.

Hän nukkui ja kutittelin hänen munaansa ja itselläni alkoi seisoa ja niin alkoi hänelläkin pikkuhiljaa ja hieroin hänen kovaa penistään. En sanonut mitään, hymyilin vain. Sitten kaverini kertoi, että oli ollut hereillä kaiken sen aikaa, kun aloin kutittelemaan hänen munaansa.

Hän kysyi, että haluanko ottaa häneltä suihin ja sitten aloin imuttelemaan häntä. Sitten tuli hänen vuoro ja otti minulta suihin. Lopuksi olimme 69 asennossa ja laukesimme toistemme suihin ja käperryin sen jälkeen hänen kainaloonsa ja nukahdin siihen. Olemme edelleenkin kavereita ja puuhailemme aina silloin tällöin.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Mä olen 23v ja kokemusta vain suihinotosta mua yli 10 vuotta vanhemmalta mieheltä. Perseenreikä on niin kireä, että lopetan hommat aina kesken ja enää en edes halua ollenkaan! Olin just täyttänyt 18v ja olin juhlimassa synttäreitäni yhen kaverin luona, jossa majailin viikonlopun yli. Se esitteli miulle jonkun kolme- tai nelikymppisen perheenisän itse asiassa en muista oliks se perheenisä tai edes naimisissa mutta joka palveli myös armeijassa ja oli lähdössä olikohan Afganistaniin joskus lähitulevaisuudessa.

Tää mies heitti meidät johonkin huvipuistoon ja haki meiät sieltä sit ku haluttiin pois. Sit en muista tapahtuiko samana vaiko seuraavana päivänä, mutta ajettiin yhessä miehen ja miun kaverin kaa johonkin mehtään digikamera mukana. Otin mieheltä suihin, kaveri otti miulta suihin, siis keskellä mehtää, sit mentiin takasin autoon ja ajettiin johonkin aukioon jossa mie ja mies siirryttiin takapenkille ja otin siltä taas suihin kaverin ottaessa kuvia. Lopetettiin kun jotkut ihmiset ilmestyi paikalle ja mentiin kaverin kotiin.

Osasin kuulemma tosi hyvin imeä kyrpää ensikertalaiseksi, siis mies ei ollut uskoa olevani umpineitsyt. En osaa edes sanoa kaduttaako vai eikö. No sanotaan että kaikista "seksuaalisista kokemuksistani" toi oli ehdottomasti vähiten nolo. Menin opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Aloitin siellä kuoroharrastuksen ja tutustuin samalla Lauriin.

Hän oli mukava rempseä herrasmies,esitteli mulle kaupunkia käytiin usein syömässä ja joskus elokuvissa. Kerran sitten kun lähdettiin elokuvista niin hän puristi minua hellästi pakaroista.. Oli mun ensisuudelmat,oli perhosia vatsassa kun en ollut koskaan ollut kenenkään kans näin lähekkäin. Eka kerta tapahtui sit muutama päivä myöhemmin hänen asunnollaan.

Suudeltiin kun hän riisui minut ja laittoi vatsalleen. Eihän se meinnannut millään mennä kun jännitin,sattuihan se aluksi paljon mutta olihan se kiihottavaa kun joku panee ja laukeaa sitten sisälle. Mun eka kerta oli tällänen; olin eräässä gaychatissa ja olo oli jo pidemmän aikaan ollu tosi kiimainen. No, kuten yleensä, chateissä porukka haluaa nähä livenä, en ollut aiemmin suostunut sellaiseen mutta nyt jostain syystä suostuis: D sovittiin aika ja paikka ja menin sinne hirveessä jännityksessä puukko mukana XD pitäähän selusta varmistaa.

Kun saavuin paikalle, mies oli siellä, hyvännäköinen ja kroppainen. Puhuttiin jonkin aikaa ja sano että voidaan perua koko juttu jos musta siltä tuntuu, kerroin myös että oli mun eka kerta.

No, ei peruttu, hyppäsin tuntemattoman miehen autoon ja mentiin sen kotiin jossa hän riisuutui, samoin minä pian. Ei siinä muuta sitten kuin että aloin ottaa häneltä suihin. Olin sanonut että voi olla, etten pysty tekemään mitään muuta suuren jännityksen ja pelon vuoksi, ja hän ymmärsi. Otin suihin ja hän laukesi jossain vartissa vatsalleni. Olisin toki halunnut tehdä paaaaljon muutakin mutta tuo jännitys oli vaan niin suuri: Mies oli todella asiallinen ja kunnollisen oloinen, ei pakottanut missään vaiheessa tekemään mitään mitä en haluaisi.

Hän oli myös hyvin ymmärtäväinen. Yllätyin että sellainen löytyi chatissä ja olin myös helpottunut että tämäkin tuli viimein koettua Pari kuukautta sitten kaverin kaa. Oltii oltu kaikkien kavereitten tyttöjä ja yks poika meiän lisäks pullonpyöritystä ja sain tehtäväks kielarin sen kaverin kaa! Sen piti kestää 10 s.

Sit ku porukkojen piti pikkuhiljaa lähtee kotii nii vaan me kaks jäätii sinne tapahtu sen pojan asunnossa ja sit se sano et ei se ollu niin kamalaa se kielari.

Olin hetken hiljaa mut sitte yhtäkkii jotain tapahtu ja suutelin sitä. Sitte kohta katottii yhes homopornoo ja otettii suihin toisiltamme mut ei haluttu panna kunnolla. Nyt oon sen pojan kaa yhes salaa ja aateltii ens viikol kokeilla.

Kyll oli kiimasia tarinoita ett alkoi heti seisoa miten muilla kertokaa onko kädes jo ja tipat vai vai. Menin parvekkeelle ja naapuri istu omallaan ihan riutuneena krapuloissaan. Ei oltu koskaan tavattu, vaan sen kämppismuijan kaa olin joskus jutellut.

Olin 29 ja homopoikuus tallella siis Katselin ja sanoin että "kyllä näytät surkeelta, otetaanko skumppaa? Tää nosti päätään et kyllä kelpaisi. Mä hain kaksi shamppalasia ja pullon. Kiipesin kaiteen yli sen luo ja juotiin se pullo. Tultiin niin hiton hyvin juttuun, ihan sielunveli meininkiä!

Ja sit ku oltiin juotu ja poltettu röökit, oltiin vaan hiljaa hetki, katottiin toisia silmiin ja yhtäkkiä vaan noustiin ku sanattomasta sopimuksesta ylös, se kiers pöydän meidän välissä ja työnsi kaidetta vasten ja suudelmiin ku eläimet.

Ei haitannut vaik olisi puolisuomee nähnyt sinne parvekkeelle Sit yhtä hyrymykkyrää kieputtiin sisälle pussailen ja reittiin vaatteet veks, otettiin suihin mut eikö perkele sen kämppikset tullu sinne! Hirmu hädällä vaatteet niskaan ja just ehdittiin ettei kukaan tajunnut mitään.

Olivat sopineet pubiin lähdöstä ja lähdin sitten mukaan Siellä footsie jatkuvasti, kundi kirjoitteli kännyyn tuhmia ja näytti mulle, kummallakin hitollinen halutus. Tää muija arvasi mitä oli tekeillä mut iski vaan silmää eikä kertonut kelleen. Tällä kundilla oli siis muijakaveri ja kaikkee. Kohta me lähdettiinkin ja mun luokse, siellä kundi pani mua ja kyllä tuntui mutta osasi se varoakin.

Laukesi kolmesti ja Mä kerran yön aikana. Nähtiin sit aika monta kertaa ja melkein ihastuin tähän tyyppiin, mut tulin sit järkiini ja nykyään moikataan ja joskus kaljalla käydään. Yhä on naisensa kanssa Mulla ihana kundi nyt, ei tiedä tästä historiasta eikä tarttekaan. Mut oli hieno kokemus. No tämä tapahtui kun olin 23v. Olin jo monta vuotta halunnut kokeilla suihinottoa ja peppupanoa. En tietääkseni homo ole kun en kiihotu miehistä tai pidä miehiä mitenkään erityisen komeina tai kiinnostavina, mutta seksi aina kiinnostanut.

No päätin kerran kokeilla erästä gay chattiä ja siinä runkkauksen himoissa päätin kokeilla löytyisikö heti sillä minuutilla lähistöltä jotain ja kuinkas kävikään löytihän sitä. Itseäni vuotta vanhempi mies asui aika lähettyvillä ja päätettiin siinä sitten tavata. Otin sinä iltana ensimmäisenä kerran mieheltä suihin ja mies otti minulta. Noh ei se juuri miltään tuntunut. Ei hyvältä eikä pahalta, enkä myöskään hänen imemisestään saanut edes seisokkia. Kumpikaan ei lauennut koska hommat piti jättää kesken kun hänen kämppiksensä oli tulossa kotia.

Seuraavana iltana himokkaana päätin kokeilla löytyisikö taas jotain miestä peppuneitsyyttäni viemään. Lähistöltä löytyi vain kokenutta peppua etsivä mies joten otin yhteyttä valehdellen että olen kokenut.

Sovittiin tapaaminen pimeällä kääntöpaikalla keskellä metsätietä. Hänen autonsa takapenkillä hän sitten pani minua ensimmäisen kerran. Pimeyden takia en tiedä minkä kokoinen miehellä oli mutta syvälle mennessä sattui ihan hirviästi, mutta otin munan vastaan kun kerran siihen olin suostunut. Paremmalta se alkoiki loppua kohden tuntumaan ja melkein itsekkin olin tulossa vaan mies laukesi juuri sillä hetkellä. Vaihdettiin siinä numeroita ja lähdettiin molemmat omiin suuntiin.

Tekis mieli vielä joskus kokeilla, mutta en juuri kosketteluista ja muusta välitä. Haluaisin vaan että menen jonnekkin sovittuun paikkaan, housut alas ja muna sisään. Ehkä vielä joskus uskaltaa toisekkin: Entinen kamu ja naapurin poika. Oli muuttaneet toiselle paikkakunnalle Yllättäen tää kundi tuli meille,mopolla No tietysti juttua ja tekemistä riitti,kun oltiin oltu tosi kavereita.

Se poika oli 15 ja mä 14,mut fyysisesti se oli mua tosi paljon edellä. Mä olin melkein posliini ja vasta samana kesänä saanut ekat mällit. Nukkumaan mentiin tietysti samaan sängyyn,ei juuri muuta vaihtoehtoa ollut. Yllättäen tää kundi alko hyväileen ja lopuks alko imeen mun kullia,no tietysti se tuntu hyvältä ja sitten imettiin ja hyväiltiin toisiamme.

Sitten se käänsi mut vatsalleen ja alko sylkeä liukkarina käyttäen yrittää mun sisään. Kai mä jännitin mut kesti aika pitkään ennen ku sen kalu alko työntyy mun sisään, Ei silti,sillä oli tosi iso jotain 17 senttinen. Ekaks vähän sattuikin,mut sit se vaan alko tuntuu hyvältä,se poika pani ihan tosissaan,ei varmaan ollut eka kerta. Sitten ku sen speget tuli mun sisään,niin multakin tuli. Eka kerta ja tosi hyvät muistot. Joskus alku keväästä mä olin 16 ja kaveri 14v. Oltiin tunnettu jokunen vaan kuukaus.

Sillo lunta oli aika paljon, sopivasti muutama aste pakkasta mut ei liian kylmä ja oltiin menossa lähellä sijaitsevaan mäkeen lumilautailemaan. Snoukkauksen kautta olin tutustunu tähän jäbään. Oltiin kumpikin lautailu kamppeet päällä ja puhuttiinkin siin jotain lautailu vaatteista ja mistä ne on ostettu kunnes kaveri kysy mult ehkä hieman ujosti "onks sul muuten pelkät bokserit noiden housujen alla?

Kaveri kysy "oikeesti ootsä tosissas siis ei edes boksereita? Pienen viiveen jälkeen kaveri poikkes muuntajakopin takana ja tuli takas bokserit kädessä tunkien ne taskuun. Mul alko välittömästi seisoo ja mä huomasin kans pientä kohoumaa kaverin lautailu housuissa. Se sano "tuntuu oudolta mut aika hyvältä, tarkenee kyl edelleen, ei oo kylmä, nää Burtonit on tosi lämpimät".

Sanoin et niin on DC kans. Mentiin sinne muuntajakopin taakse, katottiin toisiamme ja samaan aikaan kumpikin otti kalun esiin lautailu housuita. Silti alettiin runkata ja molemmilta tuli tosi pian. Mua kiihotti tosi paljon et toinen poika runkkaa lautailu housuissa. Sen jälkeen mentiin kaverille. Sen vanhemmat ei ollu himassa. Mentiin sisälle ja jatkettiin siitä mihin ulkona muuntajakopin takana jäätiin.

Riisuttiin lautailu kamppeet ja molemmilla seiso uudestaan jo ihan tanassa. Tästä voi jokainen jo päätellä mihin se johti. Pano puolin ja toisin. Siitä tuli eka kerta toisen pojan kans ja toka kerta tuli aika pian: Tosin täytyy sanoo et ei olla kovin usein pantu vaan enemmän runkattu yhessä. Molemmilla sama mieltymys et tykkää enemmän vaan runkata ja pano sillei joskus harvemmin. Olin ekalla kertaa 16v ja mies 32v harrastuksena oli fistaus sattu niin paljon kun sitä kesti 40min. Olen 34 bi ja päätin vastata treffi ilmoituksen jossa mies etsi miestä.

Olen halunnut kokeilla miltä tuntuu kun mies imee ja panee peppuun. No menin kaverin luokse hän oli n 50 vuotias pelotti ja jännitti aika paljonkin. No menimme sisälle ja riisuimme vaatteet ja sitten hän otti munani suuhunsa menimme kuusysi asentoon ja maistoin hänen mulkkua se maistuikin aika hyvälle.

Sitten hän kysyi haluanko panna ja suostuin työnsin munani hänen peppuunsa se tuntui tosi hyvälle ja laukesin. Hän kysyi voiko panna minua suostuin siihenkin hänellä oli aika iso se sattui alussa mutta lopulta tuntui tosi hyvälle lopulta hänkin laukesi. Sellainen oli ensi kokemukseni mut ei varmasti viimeinen. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Voi vitsi tuntuu ihanalta! D ja minä pieni ja söpö hentulainen jolla kiva ja söpö pikkupeppu. Olisin itse asiassa tälläkin hetkellä sellasessa tarpees että, haluisin joltain vähän ottaa poskeen ja vähän sisällekkin, että löytyiskö vapaaehtoisia, suurikokoisen peniksen omaavia.

Tapasin metsässä, otin suihin ja se laukesi suuhun. Olin 16, se No itsellä tapahtui ehkä liian nuorena, olin 15 ja melko epävarma ja säikähtynytkin omasta seksuaalisuudestani. Narinkkatori tuli koulusta palattuani iso noin nelikymppinen mies kyselemään minulta, haluaisinko röökkiä.

Jos haluat tutustua minuun paremmin ja sopia seksitreffit, löydät minut osoitteesta tinyurl. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Asennot Miksi mies laukeaa heti kun panee takaapäin?

Miksi mies laukeaa heti kun panee takaapäin? Olen tapaillut nyt puolisen vuotta erästä miestä, hän on todella mukava ja seksinkin suhteen avoin ja kestävä. Usein rakastelemme tunnin, joskus kaksikin, mies kestää todella pitkään ja hän pystyy laukeamaan vain kerran, aina jos yritämme uusinta kierrosta niin siitä ei tule mitään. No, en valita tuosta sillä mies osaa erittäin hyvin pitkän rakastelun ja rajummankin ottamisen. Mies sanoi jo heti alussa ettei oikein kestä takaapäin panemista sillä laukeaa siinä todella nopeasti, muuten hän kyllä voi jaksaa paljon pidenpään kuin minä, mutta takaapäin hän vain tulee muutamassa minuutissa.

Takaapäin on oma suosikkiasentoni, joten tämä on alkanut vähän häiritsemään sillä mies voi panna minua takaapäin minuutin pidenpään vain siinä tapauksessa että on jo laukeamaisillaan ja seksi sitten päättyy siihen.

Voiko miestä mitenkään treenata että hän jaksaisi takaapäin pidenpään? Muuten tuon kesätyvyyden kanssa ei kyllä ole yhtään mitään ongelmia. Syyksi mies vain sanoi että pilluni on juuri sellainen jota ei vain voi takaapäin kauaa panna kun tuntuu kuulemma liian hyvältä, itse en tätä usko sillä kenenkään muun kanssa ei ole noin käynyt, tai ainakaan niin että olisivat sitten muuten olleet yhtä kestäviä kuin nykyinen mieheni.

Tuossa on perää, että takaa tuntuu todella hyvältä, siksi harva kestää pitkään, niin hyvää se tekee. Sinulla täytyy olla tosi hyvä pylly. Sehän on jo luonto hoitanut niin, että takaa poljetaan, kuin eläinkunnassakin.

En tiedä oikeastaan yhtäkään eläintä, joka ei olisi takaa. Niin se ihmiselläkin on ilmeisesti. Hyvä pylly naisella saa miehen kuin miehen kiimaan, sille ei voi mitään, itsekin olen heikkona pyllyihin. Mulla on ihan sama tilanne. Kyllä tuo pääasiassa johtuu asennosta, sun pc-lihaksista, ei miehestä. Toiseksi se johtuu kalun jäykkyydestä ja kaarevuudesta. Sitten on vielä se mitä mies näkee ja miten se vaikuttaa häneen. Vähintään kolme kertaa päivässä ja aina vain takaa saa ihmeitä aikaan.

Juu, alkaa teho vähentyä ja aika pitenemään, 30v. Kyllä minullekin on tullut tuollaisia naisia vastaan joita ei vain ole voinut kovinkaan montaa minuuttia juuri takaapäin panna vaikka minä sentään kärsin ajoittaisista laukeamis vaivoistakin enkä aina pysty seksissä edes laukeamaan vaikka nainen tekisi mitä tahansa.

Kyse voi olla ihan fysiologisesta jutusta, juuri sen miehen penis ja sinun pillusi ovat ns. Itse en usko tuohon "herkkupeppu" teoriaan, sillä samaa ongelmaa ei ole ainakaan minulla peppuseksissä vaan vain tuossa tietyn naisen pillun kanssa ja siinäkin juuri takaapäin pannessa.

Tuo nainen oli hyvin innokas tanssin harrastaja ja piti ilmeisesti pilluaankin hyvässä kunnossa, niin tulos oli sitten tuo. Mies tulee nopeasti lähes heti, jos "tykkää liikaa", en ole kyllä omassa muistissani tuosta kenellekkään suuttunut, vaikka mullakin on kokemusta moisesta ja melko tuoreeltaan.

Naurettiin hetken päästä kumpikin. Jospa sinä vain oot liiankin ihana ja seksikäs. Jotkut naiset osaavat antautua niin luonnolliseti että siinä ei voi teeskennellä. Ihan tärkeintä on, että nainen voi tarkasti kontrolloida milloin mieheltä tulee missäkin asennossa. On valtavan hienoa olla kontrollifriikki joka säätää ihan jokaisessa asiassa. Pitäisi pikaisesti kehittää miehen kaukosäädin jolla nainen voi tarkasti sätää laukaisuhetken.

Ainut syy siihen kun mies laukeaa melkein heti takaapäin on se että sinä olet liian hyvä sille, miehelle tunnut sillä hetkellä niin ihanalta ja pillusi tekee niin hyvää että se ei pysty millään pidättämään, ja se asentokin on niin kiihottavaa.

Ajattelin miehenä että kokeilisit esten joku tavallinen asento ehkä mies vaan päällä, sovit etukäteen että keskeytätte ennenkuin mies laukeaa ja sit pitkä tauko, ehkä joku minuutti ja sitten takaapäin niin silloin se vois pärjätä kauemmin niin sinäkin ehdit nauttimaan, voi käydä niinkin että mies laukeaa vahingossa siinä päällä asennossa ensimäisiä kertoja kun tietää etukäteen mitä tulemaan pitää mutta kannattaa kokeilla, toivon että onnistuu.

Se on niin kiihottavaa painautua pyllyä vasten. Minullakin oli joskus muinoin tuollainen ongelma työpaikkasuhteeni kanssa, muuten jaksoin panna vaikka tunnin mutta takaapäin laukesin parissa minuutissa vaikka olisin sillä aloittanut. Treenaamallahan tuo "ongelma" sitten parani. Aloin tehdä niin että panin naista aina min ajan takaapäin ja kun alkoi tuntua liian hyvältä ei kuitenkaan vielä laukeamiselta niin vaihdoimme asentoa tai teimme jotain muuta jonkin aikaa ja sitten taas uudestaan min ajan takaapäin jne.

Oho sähän oot kova kaveri: D voi vittu mikä jätkä. Sen oppii pitkittämään ajanmyötä. Jätä viimeinen kakka pyyhkimättä,ni ei taatusti laukea ei kyllä halua takaa muutenkaan siinä kohtaa. Mies ja nainen on vain rakennettu niin, että takaapäin painettaessa mies laukeaa hyvin nopeasti. Oma kohtaista kokemusta on riittävästi. Itsellä normijyystäminen tuntuu lähinnä nupin päässä, mutta takaapäin painamisessa tuntuu siltä, että koko patukalla on tunto.

Takaapäin painettaessa naisen koko emätin tuntuu vain puristuvan todella sopivasti kalun ympärille ja siten tuottaa todella paljon fyysistä mielihyvää miehelle. Värkkien yhteensopivuus aikaansaa tämän asennon hyvältätuntumisen myös monessa naisessa. Minä en kykene edelleenkään panemaan 37v vaimoani takaapäin kuin vain hetken.

Syynä juurikin tuo tanssin ja treenauksen yhdistelmä lisättyn muutenkin tiukkaan kroppaan ja ihaniin sääriin ja lantioon jota hän osaa käyttää. Itsehillinnällä saan ehkä 10min taisteltua jos vain välillä maltan pitää min taukoja. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Takaapäin tuntuu todella fantastisen hyvältä. Itselläni useimmiten auttaa, jos kaluni käy naidessa erittäin lähellä laukeamistilaa.

Tämän jälkeen heppi seisoo edelleen kovana mutta ei ole aivan yhtä kosketusherkkä. Se ikään kuin turtuu hieman, mikä parantaa kestävyyttä. Käytännössä tämä on kuitenkin hankalaa toteuttaa, sillä liikkeen olisi pysähdyttävä juuri oikealla hetkellä, jotta se ei etenisi siemensyöksyyn saakka.

..

Kalua homo takaapäin paras pano

HOMO ILMAISET SEKSIV HERKKU KALU

Kalua homo takaapäin paras pano helmikuu Paras Hieronta paikassa, vuosaari, Helsinki - Itiksen Jalkahoito Hieronta, Tavi- pillu wilma pohjoiskarjala suomi sex tube s-treffit takaapäin nussiminen. nainti pano suomelainen homo runkkaa ohje eroottinen tarina vittua. syyskuu Estonia sex seksi takaapäin. aninkaisten Homo treffit sex estonia hierontaa. Mummo haluaa isoa Mummon karvainen pillua takaapäin, paras porn XXX porno! aninkaisten Sexi tytöt chatti sex treffit kirkkonummi pano. tammikuu Kohta olimme alasti sellaisessa asennossa, että veli nussi minua takaapäin ja minä nuolin hänen vaimon kuumana hehkuvaa kosteaa pillua. tammikuu Kohta olimme alasti sellaisessa asennossa, että veli nussi minua takaapäin ja minä nuolin hänen vaimon kuumana hehkuvaa kosteaa pillua. tammikuu Pappa 70v sex videoita Maksullinen Seksiseura sivusto homo gay poika iti. Pornokuvia naisista vitsejä raskaana oleva rouva takaapäin kyrpä ja pano isottissit pornokarhu pillu mummo ja voita iida palosaari pylly. Fleshlight kokemuksia neekerilt paras asento videot el inseksi ori seksinovelli kakka. lokakuu saa Lesbian kuvia karvasia pilluja kaksi isoo kullia mummon pano. Vilmit Paras, tHAI, hieronta, Antaa persettä kirkkonummi helsinki Kaluni alastonsuomi galer vaimoni alistaa teini seksiä pornovideot tuhma karvaiset japanilaiset. ilmais porno takaapäin paksulla kyrvällä piiskaa perseelle tytölle.