Ryhmäseksiä penis pumppu homoseksuaaliseen

Mutta olisin satsannut runkkupeittoihin. Enkä millään 26 eurolla. Olisin laittanut saman tien haisemaan ja ostanut eurolla Ikean jokavärissä olevia fleecepalasia. Kevätjuhlassa aion laulaa virttä Mahtava peräsin ja pulleat purjeet.

Laulakoot muut mitä laulavat. Kevättä se on rinnoissa kuitenkin kaikilla. Miehille toivottiin pukeutumisohjeita naisten metsästykseen. Valitettavasti en ole vielä löytänyt yliopistotasoista tutkimusta siitä, montako prosenttia paljasta ihoa miehen olisi syytä näyttää yökerhossa.

Parin- ja työnhaun neuvojien ihmemaassa USA: Miehille suunnattujen neuvontapalstojen kesto-ohje on välttää ryppyisissä vaatteissa kulkemista. Ehkä meillä on erilainen veden kovuus tai erilaiset naiset, mutten ole koskaan kuullut treffien menneen pieleen ruttuisen paidan takia.

Hyviä ohjeita mielestäni ovat: Älä liiku salihousuissa ja hihattomissa avonaisissa urheilupaidoissa muualla kuin salilla jos sielläkään. Naiset eivät halua nähdä rintalihaksiasi kaupassa tai bussissa, vaan mieluummin aavistelevat tarjonnan vaatteiden läpi.

Tiukat pyöräilyshortsit voivat toimia muihin miehiin, heteronaisiin eivät missään olosuhteissa. Pukeudu vaatteisiin, joissa voit tuntea olosi rennoksi. Useimpia naisia ei kiinnosta, onko se puku, t-paita ja farkut vai jokin muu viritys, kunhan itse viihdyt olemuksessasi. Laita punainen paita päällesi, kun menet baariin. Tiede todistaa, että naiset toimivat kuin simpanssit: Rochesterin yliopisto testasi amerikkalaisten, englantilaisten, saksalaisten ja kiinalaisten -vuotiaiden naisten mieltymyksiä vaihtamalla tietokoneella miehille eriväriset paidat tai kuvan kehykset.

Punainen mies on yli kaksi kertaa seksikkäämpi kuin siniseen pukeutunut. Hän on myös komeampi ja hänen uskotaan olevan korkeammassa asemassa kuin sinisen miehen. Aiemmissa tutkimuksissa on käynyt ilmi, että punainen saa naiset näyttämään seksikkäämmiltä vastakkaisen sukupuolen silmissä. Nyt on todistettu, että punainen toimii molemmilla. Olipa kerran kauan kauan sitten pienen pieni klitoris, joka eleli onnellisena emäntänsä jalkojen välissä. Toiset emännät tiesivät enemmän tuon ystävän olemassaolosta, toiset vähemmän.

Klitoris tiesi itsestään liikkuvan paljon omituisia huhuja ja oli siitä hyvin hyvin surullinen. Jos joku erehtyi kirjoittamaan klitoriksesta seksuaalisen nautinnon lähteenä, sai tämä kanta runsaasti vastustusta. Muka nainen pystyisi antamaan itselleen nautintoa. Ja myös toisille naisille. Klitoris vetäisi suuttuneena häpyhuulet ympärilleen ja mökötti. Saatanan miehet, se ajatteli ja odotti vuosisatoja, että jostakin tulisi viisaus ja ymmärrys.

Tapahtui niinä päivinä vuonna , että siittiö löysi munasolun. Eikä mikä tahansa siittiö ja munasolu. Seuraavana vuonna kaivoi itsensä äitinsä vaginasta Sigmund Freud. Kun Sigmundista kasvoi iso mies, päätti hän valistaa kansakuntaa vähän tuosta pikku veitikasta.

Klitoris kurkkasi pesästään, mutta vetäisi luukut saman tien kiinni. Sigmund katsoi taakse lääketieteeseen, sitten eteensä omaan penikseensä, otti kynän käteensä ja kirjoitti:. Pikkutyttö ei ole yhtä yksipuolinen nähdessään pojan toisenlaisen sukupuolielimen. Tyttö on heti valmis tunnustamaan sen oikeaksi ja lankeaa peniskateuden pauloihin, kuten näkyy hänen toiveistaan olla itsekin poika, millä taas puolestaan on merkitseviä seuraamuksia. Sigmund katseli vehjettään ja oli siitä tavattoman ylpeä.

Hän ymmärsi, että klitoris on keskenkasvuinen penis, joka aiheuttaa tytölle vajavuuden ja huonommuuden tunnetta. Ellei tyttö luovu maskuliinisesta klitoraalisesta nautinnosta ja siirrä sitä feminiiniseen vaginaan.

Kehittyessään tytöstä naiseksi nainen torjuu maskuliinisen klitoriksen ja kieltää täten oman seksuaalisuutensa. Miehen tehtävä on houkutella nainen heteroseksuaaliseen yhdyntään ja tehdä naisesta jälleen seksuaalinen olento! Hänen peniksellään oli missio. Pelastaa hätää kärsivä nainen. Klitoris vaipui masennukseen ja pysytteli hissunkissun luvulle asti, jolloin se pääsikin valokeilaan oikein kunnolla.

Tosin elokuvatähtenä klitoris näytteli nauttivansa eikä suostunut turpoamaan, mutta ei se haitannut yleisöä ollenkaan. Voi kunpa jonakin päivänä jokainen ihminen jokaisessa maailmankolkassa kunnioittaisi minua, klitoris huokaisi ja vaipui syviin mietteisiin odottamaan. Postiluukusta tipahtaneen ilmaisjakelulehden mukaan miehet rynnivät kauneusleikkauksiin. Jopa prosenttia plastiikkakirurgille kirmaavista on nykyään äijiä erään sairaalan mukaan.

Kirurgien kuningas herra N on sitä mieltä, että meillä vallitsevat naisten määräämät pariutumismarkkinat. Mimmit valkkaavat parhaat miehet päältä — ja kelvatakseen miesten on nostettava markkina-arvoaan, muun muassa parantamalla ulkonäköään. Useimmilta ihmisiltä leikataan silmäluomet. Tottakai, jos ei muuten näe. Miehille tehdään paljon hiustensiirtoja.

No, jos ei kestä ilman tukkaa. Monet pitävät kaljuista, mutta eihän se tähän kuulu. Ihan ymmärrettävää, ettei mies halua rasvaisia rintoja. Mutta moni voisi rasvaimujen sijaan urheilla ja ryhtyä syömään parempaa ruokaa tai vähemmän. Lehden kuvassa naiskirurgi piirtelee varsin hoikan näköisen miehen mahaan ympyrää, josta on tarkoitus imeä rasvaa. Kuvan miehellä ei ole yhtään hyllyvää ihraa masussaan. Olen ymmärtänyt, että rasvaimu voi olla vaarallista.

Miten oikea lääkäri suostuu leikkaamaan täysin kuosissa olevaa ihmistä aiheuttaen hänelle turhan terveysriskin? Eipä siinä mitään, jos jonkun elämän tärkein asia on näyttää mahdollisimman hyvältä.

Ja saada mahdollisimman hyvännäköinen kumppani. Sellainen asfalttitöissä, jääkiekossa, rekkivoimistelussa, uimahypyssä tai salilla saatu. Luulen naisten arvostavan viimeisteltyä ulkonäköä enemmän sellaista reipasta luonnetta ja maskuliinisuutta joiden voimin mies menee elämässä eteenpäin ja laittaa jalkaprässin laulamaan.

Seksiä siellä, seksiä täällä, siellä aah täällä aah, joka puolella aah aah, hiiala hiiala hei. Jos joku väittää, että nykyään on seksiä joka puolella, niin on sitä osattu ennen vanhaankin. Isännät, emännät, rengit ja piiat pistivät menemään niin että oljet pöllysivät. Härskit setämiehet riiustelivat lavatansseissa ja naapurit Erkot runkkasivat ikkunan takana. Mies, joka ansaitsee kaiken kunnian olla oma virkkeensä omalla rivillänsä. Mies joka käveli tuhansia kilometrejä kerätäkseen runoja.

Mies joka teki aivan helvetillisen työn suomen kielen eteen ja taakse, kirjoitti ylös myös hieman roisimpaa materiaalia. Häveliäisyyssyistä tämäkin runo pysyi kansalta salassa vuoteen asti, jolloin se julkaistiin kokoelmassa Suomen kansan vanhat runot. Vuoden laki salli pornografiassa esitettävän suuseksiä, spermakuvia, seksiapuvälineitä ja anaaliyhdyntää. Piika istupi kivellä… Jo on lyöty lörtykällä, pantu nahkapaalikalla. Nussi pipit, nussi papit, nussi rikkahat ritarit, vielä tunki tuomaritki, tunki tuomarin kasakat sekä mietti mittaritki rajan varsin raunioilla.

Vielä minua seppä sertti, senki sertti seisallahan pajassa paletta vasten, liettä vasten liekutteli, kolmasti sepän kolari. Siitä on asti auki ollut, iän kaiken kirvellähän tuon pahan palikan jälken, murhamiehen mulkun työstä. Tämän pohjoiskarjalaisen runonlaulajan kanssa minunlaiseni törkyturpa olisi viihtynyt tovin jos toisenkin. Olisimme voineet ottaa pientä kisaa kahvikupposen äärellä. Runo jatkuu vielä pitkän pätkän ja loppuu sanoihin:.

Voi mun voista vittuani, rasvaista rakoni päätä, kun se raukui rastaana, vinkui viisillä sanoilla. Lauantaina on sitten suurten miesten päivä. Eliaksen nimpparit ja herra Agricolan ikioma juhlapäivä. Liputan, arvostan ja kumarran. Monissa parinvalinta- ja rakkaustutkimuksissa on päädytty kumppaneiden samankaltaisuuden erinomaisuuteen. Parhaiten kestävät liitot, joissa osapuolilla on sama arvomaailma ja melko samankaltaiset luonteet. Tilastollisesti taustojen radikaali erilaisuus aiheuttaakin suuren eroriskin.

Kaikki eivät kuitenkaan halua itsensä kaltaista kumppania. Hmm, laitappa lerppa kulli pumppuun esim 20 minutiksi ja ota pois, voin taata että pois ottaessa jöpöttää ja kunnolla Hmm, sä olet ilmeisesti niin idiootti ettet erota venytintä josta puhuin, koska puhuin venytyksestä pumpusta en puhunut pumppaamisesta. Ei kaltaisesi kanssa jaksa vääntää rautalankaa kun olet melko pihalla asioista. Jaa, nytkö meinaat että kulli tietää jopa sen mikä sitä venyttää Koita nyt ääliö jo tajuta että venytin ja pumppu ovat täysin eri asia.

Ei sen kärsän tarvi mitään tietää, mutta ne laitteet toimivat täysin eri metodilla. Venyttimet todellakin toimivat kasvatuksessa mut pumppujen kans on vähän niin ja näin ne nyt lähinnä toimivat potenssi ongelmien kans ja mukavina muuten vaan leluina, jolla saa hetkellisesti mahtavuutta vehkeisiin. Ei se penis mihinkään sillä vielä kasva että stondaa, kuten sinä kuvittelit Venytin venyttää mulkkua "pidemmäksi" ja alipainepumppu pakottaa mulkun "itsensä" pumppaan itseään pidemmäksi ja paksummaksi.

Ja totta, alipainempumppu antaa ehkä tunnuksi "jykevyyttä" kulliin, mutta taatusti oikealla käytöllä voi saada sentin pituutta lisää ja paksuuttakin hieman, eihän se mulkku ole mitään luuta, joten kyllä se vennyy, ei nyt päivässä eikä parissa.

Ja mittaa mulkkusi löysänä, ja sen jälkeen kivikovana? Taatusti siis jos pitäisi mulkkua "kivikovana" esim 3 tuntia päivässä, niin taatusti näkyisi kasvua jo kuukaudessa, mutta monilla ei mulkku seiso edes jokapäivä, ja silloinkin kun seisoo niin vain 20 min.

Sä olet niin huippuluokan asiantuntija joten antaa olla. Miehen sukupuolielin on paisuvaiskudosta, joten ei se pelkästään stondiksella isommaksi veny muuta kuin sen hetken kuin stondaa. Eli lisä stimulaatiota se tarvii tavalla tai toisella. No jos omaat kullin, tai esim poikakaveri kullin, niin mittaa se löysänä ja sitten kovana?

Vaikee sanoo esitätkö tyhmää vai oletko ihan oikeesti? Kyllähän se vehje erektiossa lähes aina on pidempi mutta erektiot eivät kasvata penistä mitenkään muuten kuin erektion ajaksi Niin, samaten jos pidät vehettä pumpussa viisi minuttia päivässä et näe tulosta.

Mutta kyllä se kulli venyy kun se on erektiossa usko pois, mutta tulosten saamiseen ei riitä se 4 min päivässä vaan esim 3 tuntia päivässä, koska erektio venyttää kullia. Laitahan linkki tutkimukseen jossa osoitetaan että mainitsemasi 3 tunnin luonnollinen erektio kasvattaa vehjettä siis muutenkin kuin sen stodiksen ajaksi.

Jos linkkiä ei löydy niin oletan että keksit asiat omasta päästäsi. Ihan sama missä kukin on töissä Jotenkin tuntuu että sinä olet peruskoulussa ala-asteella. Ei tarrtte, koska jo 13v poika tietää sen että kulli venyy kun se on kovana. JA eikös venyttäminen sitä kasvata, kuten olet väittänyt, ei se kulli tietä mikä sitä venyttää, pumppu nyt käy lähinnä tilapäiseen "turvottamiseen" mutta ei niinkään venyttämiseen. Tiedätkö sellaisen pitkulaisen ilmapallon joista väännellään erilaisia elukoita?

Voidaan ajatella että se olisi kulli, tyhjänä 10cm pitkä täysnäisenä 50cm No laita palloon joku paineensäädin mikä pitää paineen saman esim 3 tunnin ajan, ja katso onko pallo pidempi sitten 3 tunnin päästä.

Taitaa olla, koska se paine venyttää sitä itse itsessään. Laita nyt vaan se linkki, koska muuten sua ei uskota. Fakta asiasta löytyy aina tutkimustietoa. Ja sitten se venytyslaite: Katsos kun venytyslaitteessa se miehen elin EI ole edes erektiossa Leiki sä vaan ilmapalloilla Useita venyttimiä sen sijaan on tutkittu lääketieteellisesti jo todettu niiden toimivuus.

Ilmapallo ja miehen paisuvaiskuidos tuhansine hermoratoineen lienee hiukan eri asia. Potenssilääkkeillä saa helposti useita tunteja kestäviä erektioita eikä silti norsun kärsää näy käytön seurauksena Lääkätiede ei niistä ainakaan tiedä mitään. En markkinoi mitään venytintä ja on ihan jokaisen oma asia mitä ostavat tai ovat ostamatta. Kunhan kerroin mitä milläkin laitteella saa aikaan. Niin kulli venyy kun se on kovana, eikö vain? Meinaatko että kulliin tulevassa liittimessä on joku paineensäädin joka kasvattaa veren tulon kun se on "oikeen kokoinen" Ja usko pois, ei kulli tiedä venyttääkö se itse itseään tai joku kone.

Luulo ei ole tietoa 1. Juu, tavallaan se venyy kun paisuvaiskudos täyttyy, mutta sillä ei ole mitään tekemistä kigulin kasvatuksen kanssa On ehkä vuosisadan typerin väite jankuttaa täälä että erektio toimii sukupuolielimen kasvatus metodina. Lääketiede ei ole väitteestäsi tietoinen, joten kirjoita väitöskirja jne.

Kohta sun naama on Time lehden kannessa ja tienaat satoja tuhansia pitämäälä luentoja tästä tieteen mullistavasta löydöstäsi. Muista käyttää mainiota ilmapallo vertaustasi. Lääkeditedettä voisi kiinnostaa myös se, että mistä kulli tietää mikä sitä venyttää ja siten tietää pitääkö kasvaa "pysyvästi" tai ei. Aika naurettavaa toi sun juttu, mutta eihän sun pointti olekaan muutakuin myydä eurolla sitä väänelty henkari kuminauha viritelmää Ja usko pois, kyllä jos kulli olisi esim 3 tunia päivässä kovana, alkaisi sitä kasvua pikkuhiljaa näkymään, koska ei se kulli voi tietää mikä sinä venyttää, ei millää.

Voi sinä äidin pikku hölmöliini. Hauskoja nuo sun teoriat. Lääketiede ON tutkinut useita venyttimiä ja niitä käytetään hoidoissa. Ei sen pippelin tarvi mitään tietää se vaan venyy siitä joka toimii. Erektio on pippelin normaali luonnollinen tapahtuma ja se EI toimi pippeliä kasvattavana asiana. Venyttimiä käytetään hoidoissa korjaamaan esim liika käyryyttä mutta ne tehoavat myös pituuden kasvatuksessa.

Erektio EI toimi minään kasvatusmetodina. Kerrohan missä viestissä minä yritän jotakin myydä????? Jos minä jotain myisin niin kai kertoisin mistä niitä saa? Näitähän myy sadat eri liikkeet Nyt kun linkitätät jonkin tiedon lääketieteellisestä julkaisusta jossa väitteesi näytetään toteen niin uskon heti.

Usko nyt jo että esim potenssilääkkeillä vehkeen saa seisomaan jopa päiväkausiksi mutta kukaan ei ole tullut kertomaan että siitä olisi alkanut kärsä kasvamaan pituutta.

Alkaa hieman kiinnostaa että mikähän sun koulutus on ja oletko päässyt peruskoulusta edes läpi kun väität noin tyhmiä. Otin tästä ruudunkaappauksen ja laiton facebuukkiin kiertoon jotta ihmiset näkee kuinka tyhmiä suomen maan homppelit on.

Ota se mittanauha käteen, mittaa mulkkusi löysänä ja kovana? Usko siis pois, kyllö kullin venyttäminen "sisältpäin" esim 3 tuntia päivässä tuo aivan varmana tuloksia siihen pituutteen Pitäiskö muuten itse näyttää miten teen 4 eurolla vastaavan venttimen kuin mitä sitä kauppaat eurolla? Tää on jo varmaan kymmenes kerta kun sulle pitää jankuttaa täysin sama asia.

Kyllä pippeli on isompi kun se on erektiossa verrattuna lepotilaan, muuta ei kukaan ole asiasta väittänytkään Tälle sinun sisältäpäin venyttämisellä ei ole mitään todistetta tieteessä eikä missään muuallakaan ainoastaan sinun oma pähkähullu teoriasi.

Kuten olen moneen kertaan sanonut niin potenssilääkkeillä saa stondiksen jopa päiväkausiksi mutta eipä siitä pippeli kasva vaan paluu normaaliin mittaan tapahtuu. Tottakai me täällä ohjelmointi firmassa myydään muovinpaloja perseeseen Yritätkö kenties vaihtaa puheenaihetta kun sun lapselliselle teorialle ei löydy koko ihmiskunnasta ainoatakaan todistetta vaikka maailmassa on tutkittu jopa sittisontaisten paritteluvietti.

Luulis että tämä sinunkin teoria löytyisi jostakin kirjallisena julkaisuna???? Tiedätkös kun viagra on jo keksitty sekä cialis Harmi vaan kun sun älytön teoriasi ei toimi. Joko olet löytänyt sen linkin sinne lääketieelliseen tutkimukseen tai ihan mikä vaan todiste muu kuin oma lapsellinen ininä. Heitäppä poika pari nappia Viagraa huuleen niin kyllä sojottaa vaikka mitä ajattelisit tai nukkuessa.

Tulokset ovat kova panetus, punaiset posket, lievä päänsärky, tuntikausia sojottava elin, mutta EI pysyvää pituuskasvua paisuvaiskudoksessa. Hmm, kummaa vehe se mulkku, tietää venyttääkö se itse tai venyttääkö sitä ulkopuolinen laittee si Jotenkin hausoja nää "joo ei se veny sjos se itse venyttää itseään, se vaatii ulkopuolista lähdettä" Edelleen, mitä mulkulle tapahtuu kun se seisoo kasvaako se, tai venyykö se?

Luulo ei ole tietoa 2. Ei se sukupuolielin tiedä mistään mitään mutta todistetut faktat tietää kuinka sitä venytetään ja erektio EI kuulu niihin. Sulla ilmeisesti tulee siis jokaisen stodiksen jälkeen aina lisää mittaa pippeliin Voisitko jo jakaa jonkun tieteellisen julkaisun joka todistaa sun väitteen? Sinullako tapahtuu jotenkin toisin? Harvoin törmää näin yksinkertaiseen ihmiseen kuin sinä olet. Asiassa on kyse siitä että toimiiko joku vai ei.

Luepa tämä niin ymmärrät vähän enemmän erektiosta ja ihmisen paisuvaiskudoksesta. Ei pumpullakaan saa mulkkua loputtomin venytettyä, kuten ei myöskään erektiolla. Mutta ota, ota se mitta käteen ja katso mitä kullille tapahtuu kun se tulee kovaksi, venyykö se tai ei Ja kulli pyrkii erketiossa ollessa ksvamaan isommaksi, eli se venyy kokoajan, mutta tosiaan tulosten saaminen edes pientn tulosten vaatisi jotain 3 tunnin kovaa mulkkua päivässä, ja ei mulla seiso päivässä ku korkeintaan 10 min.

Samaten jos käyttää sun venytintä 10 min päviässä, ei varmana tule tuloksia "Puhelet kuin kasvatus ois jotenkin siitä kiinni tietääkö pippeli jotain vai ei Minulla sitäpaitsi seisoo helpostikin monta tuntia yhteen soittoon ja potenssilääkkeillä vaikka koko päivän mutta se on useimmiten turhaa. Voisitko vielä kertoa että mistä olet tämän 3 tuntia saanut päähäsi? Miksi juuri 3 ettei vaikka 2 tai ??

Ei mulla ole venytintä, sä olet paranoidi. Venytintähän kehoitetaan käyttämään jopa tuntia päivässä. Normaalilla terveellä miehellä seisoo helposti 3 tuntia päivässä yölliset erektiot joita saattaa olla päälle enemmänkin kuin toiset 3 tuntia.

Olisiko se selitys siihen että kaikilla muilla on isompi mela kuin sulla. Luulo ei ole tietoa 3. Kyllä mulla seisoo miltei joka päivä sen 3 tuntia kun laskee mukaan yölliset erektiot. Sä et äsken "huomannut" kertoa että mistä tämä 3 tuntia tulee Laitahan nyt linkki siihen tutkimukseen tai edes ihan mihin vaan kirjoitukseen jossa tämä erektion pippeliä kasvattava homma todennetaan Ehkä sä sitten tykkäät pienestä melasta Sehän on jo miltei impotentti.

Kyllä terveellä miehellä seisoo helposti useamman tunnin. Alatko huomaamaan että aina ne omat teoriat ei ihan kauheen järkeviä olekaan.. Ehkä sun kannattais varatakin se lääkäri tuolta nuppitohtorilta. Ei tartte linkkiä Jokaisen kotona on mittanuaha, mittaa löysä mulkku ilman että venytät sitä mihinkään, ja sitten kova, venyykö se tai ei, eli kasvaako pituus, kyllä tai ei?

Eli mistä mulkku tietäisi "jaahas nyt oon täydessä koossa, enempää en saa koittaa isommaksi venyä" Aika neurettavaa hei noi sun mainoksesi Ja tottakai se palaa saman kokoiseksi sne jälkeen kun löysyy, niin palaa myös silloin jos sitä pitää 10 min sun venyttimessäs, ei taatusti kasva 10 minutissa milliäkään.

Et kertonut vieläkään mistä se 3 tuntiasi tulee?? Et varmaan laitakaan linkkiä koska sellaista ei ole. Eli pysyvää kasvua EI tule. Jaahas, mistähän se mielenvikainen nyt puhuu? En ole mitään mainostanut. Jos osaisit lukea niin venyttmessä pitääkin olla moooonta tuntia melki joka päivä jos tahtoo tuloksia. En tiedä sitten venyttäisikö 8 tuntia todella kovaa erektioo joka päivä Ja koska todisteita EI ole,niin sitä EI tapahdu. Ei kukaan ole kuvitellutkaan että 10 minuutissa mikään kasvaisi.

Se venytin on aika rankka laite ja erektio on sen rinnalla lasten leikkiä, joten siinä lienee syy miksi toinen venyttää ja toinen ei. Tiesitkö muuten että pippelin saa venytettyä pidemmäksi löysänä kuin erektiossa.

Kyseessä on 2 täysin eri metodia ja toinen toimii paremmin kuin toinen. Luulo ei ole tietoa 4. Kun olet niin kovasti puhunut tuosta kuminauhaviritelmästä ja väittänyt sen vastaavan tälläista euron venytintä. Niin nyt voitkin sitten kertoa sen toiminnan ja vertaa sitä vaikka Andropenis venyttimeen jota myydään suomessakin alle euron.

Eli paljasta nyt millanen tämä sinun henkari-kuminauha viritelmäsi on ja selitä kuinka se vastaa CE-Sertifikaatin saanutta Andropenis venytintä. Sähän sanoit että se on yhtä hyvä. Se henkari kuminauha on juurikin tuo mainostamasi laite, pannaan vaan hieno nimi, ja valkopartaisen lääkärin kuva suosittelemaan sitä, niin menestys on taattu: Onko sulla joskus ollut käsissäsi tuo laite?

Aika kaukana henkari kuminauhasta Mahtaa olla pirun hieno laite. Sä oot ihan totaalinen paaskan jauhaja joka vois painua sinne mihin aurinko ei paista. Sitten tarvitaan linjapihdit http: Sä saatat jopa ihan vakavissasi väittää että sä askartelet tuosta vastaavan laitteen kuin andropenis. Aika hauskaa että sä löysit linkit näihin muttet siihen pippelin sisältäpäin kasvamis teoriaasi etkä siihen 3 tunnin sääntöösi. Tiedän kyllä että leikkauksella saa vehjettä pullautettua muutaman sentin.

Sen leikkauksen voi tehdä itse tällä http: Ja siitä kalliista valkopartaisen lääkärin tekemästä leikkauksesta säästyneet rahat voi sitten käyttää andropenis laitteeseen ja ostaa lopulla rahalla vaikka homopornoo tai itselleen jonkun pikkupojan kehitysmaasta.. Alat vaikuttaa hieman sekavalta. En tartte linkkejä, mulla on silmät päässä ja oma kulli, joten niillä näen että kullini venyy kun se on kovana: Ja oikeasttaan kullinpidennysleikkausta ei kannata tehdä itse, koska leikkaus on kuitenkin melko iso, vaikka itse kulliin ei kosketakaan lainkaan Kulliin saa hieman siis hieman lisää pituuttaa kun sitä venyttää, venytti sitä sitten SUN henkari kuminauha, erektio tai alipainempumppu.

Mutta voitko jatkaa laitteesi mainostusta jossain muualla? Luulo ei ole tietoa 5. Sulla on varmaan silmät joilla näet myös että pippelisi palautuu sen stodiksen jälkeen täysin samoihin mittoihin Ja andropenislaite sun mielestä kannattaa tehdä itse?? Luuletko että oon töissä anropenistehtaalla Mistä sä tiedät toimiiko edes adrolaite??

Eli sä puhut p. Niin, mutta venyykö se kulli erektiossa tai ei? Mutta kerro mistä kulli tietää "jaahas nyt ollaan täydessä koossa, ei saa enää laittaa painetta etten rupea venymään". Törkeää kielenkäyttöä, valehtelua sekä puhutaan 13 vuotiaiden "seksuaalisuudesta". Luulo ei ole tietoa 6. Minäpä kerron miksei stondis kasvata pippeliä kuin erektion ajaksi. Syy on yksinkertainen ja lääkäri kertoi sen: Pippeli on paisuvaiskudos jonka on tarkoituskin venyä kun veri pakkaantuu elimeen Lääkäri kertoi ettei ihmisen mikään muukaan ruumiinosa saa pysyvää kasvua verenpaineella aikaan.

Sellasta se biologia on. Nämä venytinlaitteet joita on useita erilaisia toimivat kuten afrikkalaiset heimotkin venyttävät jäseniään. Se vaatii kovaa fyysistä venytystä kuten renkaat kaulassa ja mitä kaikkee näitä on.

Pippeli tietää täyden kokonsa siitä että mitta loppuu! Se on niin fiksu elin ja paljon fiksumpi kuin sinä älykääpiö. Mikään ei mee jakeluus vaikka kymmenen kertaa selittää Aijaa, että peniksessä on sellainen "paineensäädin" että se tietää "jaahas, nyt on saavutettu 0,5 baaria, nyt ei saa enää lisätä painetta lainkaan, vaikka paine laskisi mulkku venyisi lisää ei painetta saa lisätä" Eli usko pois, kyllä se kulli "pyrkii" kasvamaan isommaksi kun on erektio päällä, jos kulliin menisi aina "vakiomäärä" verta, niin silloinhan Android Peniksellä venyttelyn jälkeen kulli olisi aina vain puolikova kun veri ei riittäisi kokonaan.

Tosin mulkku ei seiso 3 tuntia päivässä, ja nopeita tuloksia varten vaadittaisi varmaan 8h erektio. Kyllä, laskimosuonet toimivat paineensäätimenä, koska muuten tulisi kuolio. Veri täyttää paisuvaiskudoksen juuri sen vaativan tilan mukaan. Et taida oikein ymmärtää biologiaa. Kyllä pippeli seisoo helposti yli 3 tuntiakin päivässä, mutta sillä ei ole merkitystä koska ihmisen verenkierto ei pysty saamaan pysyvää kasvatusta aikaan.

Mistä hatusta vetelet näitä tuntilukuja? En ole puhunut mitää 13 vuotiaista. Älä nyt, eikös 13v pojat ole juuri niitä ihanimpia? Eli ei ole mitään hyötyä venyttää kullai isommaksi, koska sinne menee aina vain x määrä verta ja jos kulli pitenee se ei seiso enää niin kovana: Ja tuntiluvut tulee siitä, että 10 min erektio, siinä missä 10 min Androidin käyttö ei myöskään tuo tuloksia, siitä olet varmaan samaa mieltä Ja kerro ihmeessä millä mulkun saa seisomaan väh 3h päivässä.

Luulo ei ole tietoa 7. Taaskaan et oikein ymmärrä. Tottakai sydän pumppaa verta siihen paisuvaiskudokseen niin paljon kuin sinne mahtuu. Yleinen tieto on että todella isokokoiset pippelit saattavat seistä hieman heikommin, mutta kyseisiä jättejä on todella vähän. Terveet elämäntavat parantavat potenssia. Suurin osa potenssiongelmista johtuu päästä Jep, ei 10 min mihinkään riitä, kasvatit sitten kaulaa tai pippeliä.

Lisäksi on olemassa pistoksia suoraan pippeliin jotka lienee se radikaalein vaihtoehto. Sen lisäksi on hyvin yleistä että terveellä miehellä on erektio yöllä joka saattaa kestää useita tunteja.

Kome tuntia kestävä rakastelusessio ei ainakaan tämän näytön takana olijalle ole mitenkään harvinaista. Nuorempana niitä oli toki useammin ja ilman mitään apukeinoja. No itse tykkään nuorekkaista pojista, johtunee siitä että itse olen vain cm pitkä ja ei ole juurikaan karvoitusta paitsi tietty söpön lyhyt tukka, kulmakarvat, käsi- ja jalkakarvat Mutta en minäkään mitään 10 vuotiaita todellakaan siedö.

Mietippä sitä ja koita päätellä miten se siellä pippelissä toimii. Sinne ei nyt vaan tule niin kovaa painetta verenkierrolla että pysyvää venytystä tapahtuisi Asiasta EI ole mitään näyttöä miltään tieteen alalta Luuletko sä olevasi jotenkin fiksumpi kuin biologit, lääkärit ja koko lääketiede?

Sä olet pelkkä jankuttava kakara joka ei kirveelläkään myönnä olevansa väärässä vaikkei mitään näyttöä ole puheidesi tueksi. Aijaa, että mulkuuun ei tule painetta, mutta silti se on usein "kivikovana" kummaa.

Eli tuntien venytys päivässä kuukausien ajan, tuo tuloksia. Luulo ei ole tietoa 9. On siellä verenpaine joka ei kovin hurja ole. Mitähän muuta painetta sä siellä kuvittelet olevan?

Vai olisko se 3 tuntia? Joku sellasta vannoi muistaakseni. Tällä miehellä on varmaan noin metrinen pippeli kun sun teorialla se "paine" on sitä kasvattanut 20 kuukautta. Ostin pumpun jossa on kunon kahvapumppu, saa siis painetta niin paljon kuin haluaa, lisäksi "pikatyhjennysvennttiili" jolloin YLIPAINE ei turhaan ole esteenä kun työntää vehettä sisään. Pumpppu on noin 20cm pitkä, mutta paksuuttaa siinä on "hieman" liikaa mutta eipä se haittaa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Laita linkit joissa nähdään tämä sama lääkäri jos se kerran on niin totta. Pitäiskö myytävällä tuotteella olla huono nimi ja kenties viiksekäs lääkäri suosittelemassa? Lisäksi ihmisiä tuntuu huolettavan jos joku tuote myydään voitolla. Tappiollako niitä pitäisi myydä? Voisitteko neropatit luetella mitä tuotteita myydään niin ettei niistä voittoa pyritä keräämään?

Eikun laita se linkki jos kerran totta puhut. Sä taidatkin olla ehkä maailman tyhmin ihminen. Mietihän paljonko maksaa tuotteen markkinoille tuonti.

Suunnittelu, patentointi, testaus, valmistus, markkinointi, brändäys, paketointi, jakelu, varastointi jne. Sun ymmärrys on niin vajakkia että ihmsillä varmaan sattuu päähän kun yrittävät keskustella kanssasi.

Andropeniksessä on jopa kultaus, satutko tietää paljonko kulta maksaa? Jos homma on niin helppoa niin siitä vaan alat myymään kuminauha henkari viritystäsi ja teetäppä siihen vielä kultaus. Ja ei, en ala myymään kopiota tuosta kuminauha henkari systeemistä, koska aloitus vaatii isot summat, ja sopimukset kiinan tehtaiden kanssa, ehkä noin Jep, ja se mitä kaalimato myy 30 eurolla niin muut myy Voitko jo unohtaa sen kuminauhan ja henkarin, koska niillä ei ole mitään tekemistä tämän asian suhteen.

Yhtä hyvin voisin väittää että teen penispumpun maitopurkista, mehupillistä ja ilmapallosta. Koita nyt saada sieltä yksinkertaisesta mielestäsi edes jotakin järkevää ulos. Sinähän et saa 20 eurolla edes aineita Andropenislaitteen valmistukseen. Tuo 20 euroa on suht lähellä sitä hintaa jonka tehdas siitä saa ja siitä on vielä pitkä matka kuluttajan hintaan. Veikkaan että tiedän näistäkin asioista hieman enemmän kuin sinä kääpiöystäväni.

Olen käynyt kiinan tehtailla, joissa valmistettiin tosin jotakin muuta kuin Androja. Harvalla on mahdollisuutta ostaa kiinan tehtailta suoraan mitään, koska periaatteessa todellisessa bisneksessä tuotteita pitää ostaa laivakontillinen.

Voin toki lainata sulle 70k kun olet noin uskomattoman taitava bisnesäly. Mutta ymmärrät varmaan että lainalla ja lahjalla on ero ja laina peritään takaisin vaikka bisnekset kusisikin. Olisikin tosi mielenkiintoista nähdä tuollainen älyn jättiläinen yrittäjämaailmassa.

Jotenkin kummallista että viitsin edes kommentoida tuollaiselle räkänokalle, joka ei selvästikään ymmärrä tuotekehittelystä eikä yrittäjyydestä yhtään mitään. Tiedätkö sinä edes miten kate lasketaan? Pieneksi vinkiksi että sitä EI lasketa: Tule sitten selittämään kun tiedät edes alkeet näistä asioista.

Ja älä vaan sano "en minä noita työkseni myy, muuten vana puolustelen". Lisäksi noin sadannen kerran sanon, että kyseisen tuotteen saa alle eurolla. Tässä sulle pieni matemaattinen tehtävä, joka opetetaan kaikille kauppakoulun käyneille.

..

Videos calientes videos porno sexo por el culo viejas follan tetonas follando a su hija follando con tetas naturales videos porno gratis hentai xxx gratis porno zorras peludas porn xxx tetas naturales mom and son xxx madura xvideos sandra milk rubia xxx español gratis chicas porno castellano culonas videos porno españoles gratis mulata follando porno hentai video de coños peludos chicasguarras videos porno en alta definicion descargar videos pprno gratis porno español negros videos porno gordas naturales chicas desnudas xxx x gratis peliculas porno masajes tetona joven pelis x video de abuelas follando videos porno mujer follando cumlauder videos porno alexis texas anal porno gratis trios porno perras calientes videos pornoxx asiaticas folladas es porno masaje porno x secretaria vídeos porno porn porno ver porno pollones xxx madura sexo por webcam xxx colegialas videos hd 1080 porno gratis descargar videos porno gratis vidios trio sasha grey sexo en lenceria porno xxl pono gratis coños peludos ver peliculas x maduras coños sexy porno español gratis trios polla jesse jane videos lesvianas transexual muyputas pirno gratis videos x gratis manga porno zorras lesbianas amateur maduras vaginas peludas lesbianas hd videos teens corridas porno gratis chochos porno videos actrices porno gratis en español jade kitty jane pareja amateur porn tube tetona xxx pelis porno trio putas modelos porno español polla paris porn tube lesbianas negro video porno alexis texas tetas masage rooms pareja amateur tetas porno vintage travestis follando videos porno con bdsm gratis maduras videos pornos gratis lisa ann masajes películas porno vintage español masages eroticos gratis porno anal videos porno porno español jade kitty jane videos pornoxx tias meando en la cocina porno lesvi shyla stylez hd chicas peludas sasha grey roxy raye porno español sexo anal gratis pornstars hd sexo tetas grandes eyaculaciones femeninas grandes corridas en español pollas muy peludas sasha grey follando torbe jenna jamenson gordas sexo gratis xxx negros culos gratis videos sadomaso video de lesbianas xvideos hd gorditas pornoanal chicas porn hentai videos sexo gratis videos de tios buenos follando ribias 19 xxx chicas 19 videos mamadas putas videos viejasputas putillas follando porno anal extremo corrida sexo porno gratis porno homosexual follando anal gratis polla larga como chupar un coño culos gigantes chicas desnudas videos gratis maduras 18 porno on line videos x gratis porno trios mejores culos calientes follando videos porno porno gartis videos gratis mia magma porno trans porno masaje porn porn 18 xxx porno gratis morena follando web cam porno amateur xxx asiaticas porno xxx franceska jaime mejor video porno lesvianas videos de lucía videos pornograficos gratis parejas coño sexo duro xxx se folla en español putas xxx follando chicas enseñando el coño sexo con porn señoras follando tios follando duro porno peliculas porno español sonia baby porno casting porno intercambio de viejas tias desnudas casting porno negritas petardash video de maduras gratis de sexo con amigos videos porno gordas maduras hd gratis maduras gratis de viejas xxx madura las mejores tetas muy guarras amateur xxx folladas pollas peludas viejaspeludas porno amater casero abuelas videos porno chicas en tetas videos porno bukake videos de tetonas follando casting porno grstis videos xxx gordas tetonas chicos follando abuela chupa coños videos porno videos pornos españoles gratis videos porno en español gratis trios amater lesbianas chicas en español embarazadas mejores vídeos sexo maduras mamadas porno porno xxx video trio xxx videos de sexo duro nekane porno español fiesta porno maduritas petardas follando a follar por el coño putas tetona porno mamadas cachondas maduras ver videos maduras gratis videos porno intercambio de monjas rubios videos ponor gratis español en castellano películas porno porno sexo mujeres arabes porno porno gratis en playas nudistas porno gordas gratis bidios xxx gratis tetonas follando video porno xxxl videos x grandes bbw maduras.

cumlouder video gratis xxx peliculas xxx videos cuarentonas tetonas desnudas sexo caliente amateur sexo peludas madura ver video tetona follando pajas gratis españolas video porno gratis videos x vidros xxx tube videos porno años 70 mamando pollas videos pornos gratis en playas nudistas xxx chicas sex famosa follando duro putas maduras porno actrices x vintage orgias amater porno amateur xxx nuria sexo amateurs follando videos hd nenas calientes tube mature porn free videos gratis 69 xxx culos negras despedida de mujeres muy grandes porno transexual videos abuelas interracial striptease xxx hentay gordasfollando porno falso porno chochos rubios videos hentai tetonas hd porn tube porno eyaculacion femenina videos porno gey español superguarras ver videos porno zorras swingers tetona joven videos porno fiestas sexo erotico hentai videos porno porno xxx porno español videos gratis de maduritas pprno gratis estrellas porno xl tube videos bareback mui zorras asiaticas x sexo con enanas moms xxx tetas naturales porno gratis maduras chicas desnudas porno tias buenas videos gratis maduras porno entre lesbianas maduras españolas gratis sexo gratis abuelas calientes viejas foyando haciendo pajas despedida de chicas pornos en castellano culonas maduras putitas jovenes porno hd puta xxx porno porno porno trios polla madre hija corrida anal duro porno gartis videos de gordas desnudas en castellano lesvianas chicas buenas gordas gratis videos mujeres haciendo el amor videos gratis videos hd follada romantica enanas porn hd cumlauder gratis porn videos sexo anal maduras desnudas ver vídeos porno alemán pelis x videos porno intercambios de mujeres videos poorno gratis de paris hilton follando negro follando gorditas ver películas pornos en español viejas muy putas lesbianas party sado videos gratis sexo vidio videos pajas a hombres pajas femeninas casting español tetonas videos porno gratis porno gratiss mujeres haciendo sexo maduro peliculas porno hd videos actrices porno chica cachonda vídeos porno checas porno tetonas gordas maduras gratis descargar videos x bdsm extremo super porno de lucia xxx chicas buenas folladas pollas fayna vergara videos porno pollas peludas pareja española follando cuarentonas tetonas folladas videos gratis mujeres maduras mujeres muy zorras xxx sexo en cordoba porno video porno gartis videos actrices xxx gratis tetonas gordita española videos ñorno mujeres fallando rubias tetonas naturales viejas peludas follando de soltera porno porno en casa videos cuarentonas follando en la folla a joven peliculas porno clasico gratis porno xxx maduras x free video porno descargar gratis folla a chorros porno orgias videoa xxx maduras porno masajes maduras muy porno moms xxx videos porno de españolas videos porno rubias cachondas videos gratis videosputas sexi porno videos mamadas gratis xxx gratis videos porno españolas folladas videos porno español gratis xxx videos pornos gratis chicas porno cono peludo porn espanol gratis anal porno forzada xxx culos grandes videos de mujeres negras peliculas porno cuarentonas follando trio fetiche pies video de maduras best porn amateur españa porno viejas fallando masaje porn abuelas cumloaders madura embarazadas mejores paginas de rebeca linares mature manga porno secretarias milf amateur latino toro pormo gratis nenas putas arabes videos de lesbianas petardas tube lesbianas sasha grey follando se la folla en castellano gratis de coño depilado buenas folladas de gordas tetonas videos travestis follando web cam gratis hentai super pollas enormes porno duro videos porno voyeur sexo lesbianas follandose al fontanero follando sexo gratis porno romanticos enfermeras porno español porno trios peliculas porno de sexo maduras maduras mejores vídeos porno fiestas sexo lesbico casero maduras videos porn las mas putas gonzo porno poprno mujeres negras cachondas maduras caliente amateur español madura follando a hombres xxx hd mugeres desnudas en español trios amateurs tetonad melani rios porno en castellano video xxx vídeos de tetonas ver videos porno bisex buscar porno sexo porno viejos videos sexo duro porno gratis maduras rellenitas tetonas jovenes putas gratis spanish porn videos pornos gratis porno maduras hd videos ver porno en español porno hd videos las mejores videos amateurs películas xxx follando jovenes sexo con negros porno tube lesbianas porno casting pornos grstis xxmaduras peliculas gratis gente haciendo pajas femeninas el colegio ash hollywood corridas cara videos trios holly michaels actrices porno viejos gordita española tríos phorno nenas masturbandose pareja española enana follando videos de porno de tetonas peludas joven porno morenas calientes tetona follando silvie deluxe tu porno viejas folladas lesbianas paginas porno gratis amateur videos lesbicos peliculas porno mujeres pilladas follando cumlauder gratis porno paja con tios videos porno porno joven follando videos porno chochas peludas casting porno lesbianas nikki benz videos xxx follando videos cunnilingus tetonas videos morenas maduras chupando pollas grande sexo anal manga follar en castellano tias con transexuales hombres xxmaduras super pollas peliculas sexo viejas tias buenas pene xxx gratis porno gratis videos pornos porno gratis de masajes mujeres videos viejas gordas porn videos porno gratis en español mejores videos caseros de maduras amateur tube lesbianas videos porno sensuales transexual porno en casa tias buenas masturbandose videos porno manga porno grati sexo vidio virgen xxx peludas vídeos porno sadomasoquista rubias 19 ver videos ñorno mujeres folladas hentaies porno gratis porno americanas porno negros follando xxx videos de parejas españolas porno lesbianas penetracion vaginal chicas caliente mom and son xxx muy grandes lamida de parejas porno.

con descargar porno fuerte madres rubias vidios de tios follando madre caliente descargar gratis pornotube hd tias buenas tetas grandes tetas jovenes ver videos porno gratis actrices porno gratis maduras.

Ryhmäseksiä penis pumppu homoseksuaaliseen

HIERONTA EI SEKSIÄ HOMOSEKSUAALISEEN SEKSIVÄLINEKAUPPA

toukokuu minä toteutimme riettaimpia homoseksuaalisia mielihalujamme kuudella seitsemästä maanosasta. . >Saa idea työntää karhunpumpun vartta perseeseen Sun perseessä ja suussa on ollut erektoitunut toisen miehen penis , joten jätä toi .. Olen syönyt paskaa pari kertaa osana seksiä ja kerran mennyt. 3 Wrz Venäläiset kone seksiä video mies pissaa penis tantraseksi .. lesbo teini lempi penispumppu sex alastonkuvia salo pikkupillu ja käsi. Homoseksuaalinen Tantra hieronta episodi Kipu pohkeen yläosassa turku sex work. Vaikutus tyhjiö Penis Pump käyttö - porn tube, xxx porn video.