Vaimo nai homoseksuaaliseen vierasta suomalainen sex

vaimo nai homoseksuaaliseen vierasta suomalainen sex

Mistä voit tietää kuinka vapaata, kun ei kerrottu julkisesti? Taitaa olla aika kullannut sinunkin luulosi. Tai oikeammin, olet niitä juoruilijoita, jotka "tietävät" kaikki ja kaikkien asiat. Kyllä minäkin olen kuullut vaikka mitä, mutta olenpa pitänyt turpani tukossa kertomatta eteenpäin, kun näitä "tietäjiä" on tullut juoruilemaan.. Ajattele nyt, kuinka paljon juorut saa pahaa aikaiseksi. Joku puhuu jonkun kanssa, ja saattaa jopa hipaistakin, niin heti "niillä on suhde" jutut alkaa kiertämään ja kaikkihan sen tietää kuinka juttu muuttuu..

Taitaapa olla enemmänkin totta se, että ketkä harrastavat näitä parin vaihtoja, pitävät turpansa tukossa ja vain sen pienen piirin tiedossa.. Mutta sitten siihen asiaan. Ihan asianharrastajien kertomana ja lopputulos oli ero vaikka kuinka olivatkin alussa vapaamielisiä. Tää ei oo mitään luuloa kun meijänkin vaarilla oli poijat myös naapurin emäntien kanssa ja kaikki olivat aviossa,no eipä niistä senkummemmin murehdittu,kaikki sen ties ja osalliset myöns asian.

Ja kaikki meni oikein hienosti myös perintöä jakaessa vai mitä? Kyllä se on ihan okei että ihanasta vaimosta saa muutkin miehet nauttia.

Tavara on hyvää kun se muillekin kelpaa. Näitä kierrätettäviä ihania vaimoja yhdistää ylipainoisuus, leveäperäisyys , löyhä moraali ja vika päässä? Suomeen pitäs saada se ohjelma rysän päältä mikä pyörii jenkeissä parhaillaan niin suomenkielisenä ja suomessa kuvattavaksi kaikille pariskunnille niin aijai, kun oisi hauskaa ja kattoa kuinka moni pariskunta oikeen narahtais kiinni siitä pettämisestä ja kuinka monen kantti ei kestä sitä haha: D Kyllä meinaa olisi hauskaa, koska siihen päättyisi monenkin suomalaisen parin yhteiselo ja se leikkiminen ja kauhee säätäminen saakeli soikoon, kun ei voi suoraan mennä vaimolleen kertomaan, että on pettäjä sika mies tai vaimo haha: Aloittaja siihen ohjelmaan pitäis saada.

Tulis mietittävää ohjelman tekijöille ja katsojille ettei maailma ole aina ihan niin mustavalkoinen. Ei joka ainoa ihminen elä saman kaavan mukaan.

Jne jne jne, 1. Eipä ne nykyrouvat lupia tarvitse. Ennen kun miehet kulki reissuhommissa ja oli viikkoja pois ei vaimot kotona kintut ristissä odottanu,nykysin vaikeampaa jos salassa haluaa touhuta kun ukotkin luuraa kotinurkissa. Joo se oli vanhaan aikaan ihan normaalia että kun isäntä oli savotassa ja reissusälli poikkesi torpassa niin kyllä se emäntää pani.

Jos ei heti niin viimeistään yöllä kun yösijaahan ne kulkurit yleensä vailla olivat. Sen tiesi se savotassa oleva isäntäkin että näin käy jos kulkumies pirttiin piipahtaa eikä sitä mitenkään merkillisenä asiana pidetty. Tauteja tai jälkikasvua ei saa tulla. Ei kai parisuhde mikään vakila ole, saa tulla ja mennä. Itekin kävyn pubissa kaljalla kun huvittaa. Vieraat naiset ei sillain kiinnosta. Kokeileppa joskus mennä mukaan ja touhua miehenkin kanssa. Jos vaimosikin innostuu niin ottakaa hänellekin nainen mukaan touhuiluihin.

Nyt ollaan jo 60v. Kun Hän oli 44v. Kyllähän Nainen itse tietää mitä haluu, ja olis tylsää jops ei muitakin uroita kinnostaisi Hän????!!! Kyl varmaan asia kiihottaa lähes joka miestä. Käytännössä hyvin harva haluaa naitattaa vaimoaan vieraalla miehellä. Itse kirjoitat kuin muinainen apukoululainen. Et liene järjen jättiläinen. Eli vaimosi myös aika rajoittunut älyn suhteen Sinä Teemu ET ole pumpannut muuta kuin polkupyöräsi kumia.

Sovimme, että vaimolla olisi vapaus harrastaa seksiä muiden kanssa opintomatkoillaan. Ajatus vieraista ei tehnytkään mustasukkaiseksi, vaan kiihottaa. Onko muilla vastaavia kokemuksia? Hieno homma jos tuossa vaiheessa oot. Itellä sama juttu ja täytyy sanoa että se vapautti kaikenlaisista peikoista.

Se on vaan miehelle niin vaikea pala antaa naisen nauttia muistakin. Sillähän ei menetä vaan saa vielä enemmän ja suhde syvenee. Eipä tuo juuri syvene kun pitää koko ajan pelätä että pojat Max ja Pax saavat selville että jalkapallojoukkeellinen pumppaa omaa äitiä Dille dulle doff 1. Vai että sopimuksesta vaimolla oikeus käydä vieraissa Sinä ressukka se vaan varmaan uskollisesti odottelet kotona vaimon paluuta ja hänen herkullisia juttujaan vieraspanoista.

Oot tainnut vedättää vaan itelles myös "luvan" käydä vieraissa puhtaalla omallatunnolla Kun kerran vaimokin käy vieraissa. Pah, oot vähän tyhmä! AP on aivan sairas. Itselläni silti tavallaan vastaavanlainen tilanne. Tyttöystäväni on biseksuaali ja olen käytännössä katsottuna antanut hänelle vapauden tuon toisen sukupuolen suhteen.

Puheiden mukaan ei kiinnosta, mutta evvvk.. On kokemusta noista bi-tytöistä: Oli miten oli, siis mulla ei ole mitään kiihottunutta perverssiä juttuja tässä taustalla. Jo pelkkä ajatus naistenvälisestä seksistä saa oksentamaan ja pikkuveitikka nukahtaa viikoksi pariksi..

Senpä vuoksi sanoinkin, etten tahdo tietää jos käy lipittämässä jotain ämmää. Ja vannotin, että ero tulee välittömästi jos joudun joskus näkemään sellaista, että kannattaa varmaan jossain muualla sitten..

Vähän kinkkistä tämä tämmöinen.. Tämä on sitä nykyaikaa, heterotyttöjä ei enää ole. Kahden "heterotytön" kanssa olleena voin näin todeta: Kumpikin nykyään lepakkolaakson klaanissa: Kaipa se on parempi että seurustelee jo lähtöjään sen lepakonsiivillä varustetun tytön kanssa, kuin sellaisen joka sitten vuosien päästä havaitsee omaavansa tälläisiä taipumuksia..

Kannattaa kääntyä parisuhdeterapiaan, ennenkuin ajaudutte toisistanne lopullisesti eroon. Parisuhteen pitää olla terapiaa sellaisenaan. Muuten se vaihtuu parempaan parisuhteeseen Kyllä maailma on muuttunut. Täytyy vain sanoa, että kyllä Jumalan kosto tulee olemaan hirvittävä, kun ihmiset näin syntisiä, siis joka suhteen.

Kyllä, itsekin olen syntinen, mutta pelkään Jumalan kostoa. Olen nähnyt lapsena joulupukin, mutta en usko siihen. Hyvä ystäväni on nähnyt kaivossaan näkin, joka syö pieniä lapsia. Hän ei enää usko siihen. Monet ovat nähneet ofoja ja uskovat niihin. Oletko nähnyt joskus jumalan? Onko joku lähipiirissäsi nähnyt sellaisen? Tiedätkö maailmassa nyt olevan yhtään ihmistä näiden seitsemän miljardin joukossa, joka oli sellaisen nähnyt? Jumalaan uskominen jos mikään on täysin uskomususkontoa, joka perustuu tarinoihin, joiden todenperäisyyttä eivät tiedemiehet edes kuvittele haluavansa selvittää, tiedät kyllä miksi.

Jumalia ja tarinoita löytyy jo ekr, mutta niitä uskotaan kirjoitetun jo tuhansia vuosia. Jumalia on ainakin kpl erilaista. Yhteistä näille on että kaikki ovat kuviitteellisia. Ei kannata normaalissa tosielämässä uskomususkontojen synti -käsitteitä viljellä mihinkään rakoon, sillä niiden huomioiminen saattaa johtaa mielettömiin päätöksiin, jotka ovat järkeä vailla.

Näin meille opetetaan yliopstossa. Päätökset tulisi tehdä vain todettujen tosiasioiden pohjalta. Ei kuvitelmien, eli luulojen. Niinhän sitä luulis mutta ack miten väärässä olet, "oikeustieteen tyttö "! Lainsäädäntö perustuu Jumalan 10 käskyyn!!!!!!!!!!!! Tosin laissa pitää mainita nykyään muutama muukin pikku sivuseikka.

Laithan on kirjoitettu niin, että kunnollinen kansalainen pystyy niitä noudattamaan järkevällä tavalla. Lisäksi laissa mainitaan muutama muukin pikku sivuseikka lähinnä niiden vuoksi, jotka eivät haluakaan kaikkia lakeja noudattaa, kun ei ole heidän oma keksintönsä eikä edes Jumalansa keksimä. Toivotetaan onnea ja laillista elämää. Jumalan kera taikka ilman.

Kyllä tätä seksin täytteistä kirjoittelua on sitten hauska seurata,niin lehdissä kuin palstoilla ja täälä. Tehkää jumalauta tahoillanne mitä haluatte,vaikka nussitte pakoputkea tai seipään kärkeä.

Jos teidän elämänne on nin saatanan vaikeaa ja tyhjää,että ette osaa elää muuten kuin julkisesti ja esilletuoden,niin huonosti kuulkaa menee.

Kaikista täyteläisin ja tasapainoisin elämä löytyy itsestä,ei muiden hyväksynnästä tai opeista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Joulupukki ja Aku Ankka ovat vahvempia kuin jumala. Kyllä ne pistävät jumalan olemaan kostamatta. Ei helvetti sama ku pelkäis joulupukin kostoa. Mieti nyt oikeesti haiskahtaako vähän kusetukselta. Elä täällä maan päällä esivallan nuhteessa ja jumalan pelossa. Älä juo,nai,pelaa tai ylipäätään tee mitää kivaa,käyt vaan töissä ja maksat veroja niin sitte pääset taivaaseen ja siellä viini virtaa ja elämä hymyilee.

Kaikki toi on aikoinaa keksitty kansojen hallitsemiseksi ja pelotteluks että ei uskalleta elää nii ku herrat haluaa. Sääli että joku vielä jaksaa jauhaa. Eiks sulle tuu yhtää lapsuus mielee ku äiti sano että pitää olla vuosi kiltisti nii jouluna sit saa lahjoja. Mutta jos homma kusee eikä paratiisin portit aukea. Itse huomasin saman asian n. Tapasin myöhemmin naisia jotka kertoivat samanlaisista tunteista, jos kuvittelevat miehensä harrastavan seksiä vieraan naisen kanssa.

Minusta tässä ei ole mitään outoa, ihmisillä on erilaisia fantasioita ja jotkut toteuttavat niitä, toiset eivät. Finsvingers on täynnä tällaisia pariskuntia. Ei minun naiseni siitä mihinkään kulu, vaikka hän harrastaisikin seksiä jonkun muun kanssa.

Olen vain onnellinen hänen puolestaan, jos hän saa sillä tavalla elämäänsä enemmän iloa ja nautintoa. Arvostelijat ja moralisoijat näissä asioissa ovat yleensä sairaalloisen mustasukkaisia ja viittaukset homoseksuaalisuuteen voi jättää omaan arvoonsa. Tunnen sinulaisesi henkilön, ja hän on pahasti tunnevammainen. Se näkyy kaikessa kanssakäymisessä ihmisten kanssa. Kaikki sinunlaisesi ovat tunnevammaisia. Et te ole normaaleja vaikka sitä niin mielellänne huudattekin näillä keskustelupalstoilla.

Mutta kuka sen kissan hännän nostaa ellei kissa itse. Suosittelen lämpimästi psykiatrilla käyntiä sinulle ja teille kaikille. Säälittäviä häntäheikkejä ja lumpppuja. Toivottavasti teillekin on omat senssipalstat, että saatte myllertää keskenänne, mutta pysykää normaali-ihmisten ulottumattomissa ja mitä eniten toivon, on se ettei teillä toivottavasti ole lapsia.

Onhan se jännittävää minkä taudin puoliso tuo kotiin. Eikä HIV edes ole pahin mahdollinen sukupuolitauti, koska tehokkaat ja toimivat hoidot on jo keksitty. Hivin ja ebolan se tuo! Ihmisen perimmäinen sairaus näkyy niin monella tavalla,, osanottoni. Nykymaailma on tällainen että ei edes tajuta että ollaan sairaita. Pakkohoitoon sut pitäisi laittaa ja vaimo myös. Koettakaa keksiä elämäänne jotain muuta sisältöä kuin naiminen.

Olette ihan eläimiä vailla sivistystä. Auton joku aina omistaa mutta naista ei voi kukaan omistaa vaan se on vapaa menemään ja tekemään mitä itse haluaa. Mielestäni homma toimii hyvin ainakin meillä , kun yhteiset pelisäännöt selviä. Elikkä kun vieraissa käy niin kumia käytetään. Ja yhteisellä sopimuksella myöskään kotiimme emme irtokumppaneita tuo.

Ei mulla ole mitään tarvetta jälkiliukkaille päästä, niihin voi järjestään mahdollisuuden kimpanmuodossa. Tuossa teidän jutussa lähinnä kummastelin tuota yhtä asiaasi.

Miksi vain vaimolla on lupa käydä vieraissa? Siis kun hän on poissa kotona niin etkö itse saa myös käydä samalla vieraissa? Mutta kuten sanottu, yhteiset sopimukset ja niistä kun molemmat pitää kiinni niin on aivan toimiva vaihtoehto tuo vapaasuhde.

Itse luulen ettei musta ole enää ns. Länsimainen yhteiskunta vaan on saanut sellaisen ajatusmallin ihmisiin tarttumaan. Tuo sinun sekava ajatusmaailmasi kuvaa hyvin sitä, ettei sinulla ja sinunlaisillasi ole kaikki kotona. Olette tunnevammaisia ja vain teillä on hajua siitä, missä on vinksahtanut noin pahasti. Teidänlaisenne ihmiset ovat niitä pahimpia narsisteja joka elämän alueella. Miksi raivoat minun ajatusmaailmasta? Eikö se ole jokaisen oma-asia minkälaisessa suhteessa haluaa ja pystyy elämään?

Jos tiedän etten tule toimeen yksiavioisessa suhteessa niin miksen voi hyvällä omallatunolla jatkaa tätä nykyistä mallia? En myöskään ymmärrä mitä faktoja sinulla on esittää väitteisiisi, että olen tunnevammainen, millätavalla minulla tai kaltaisillani on "väärä tai sekava ajatusmaailma" ja eniten kummastuttaa mikä minusta tekee narsistin?

Lisäksi en lähtenyt korostamaan missään vaiheessa olevani parisuhteessa, vaan puhuin pelkästään avoimesta ja vapaasta suhteesta.. Pitäisiköhän kukkahattutädin tarkastella lukemaansa tekstiä ja keskittyä luetunymmärtämiseen? Lupa on toki kummallakin mutta minua ei kiinnosta tai kiihota.

Se vaimon vierailut on joka sytyttää. Kirjoituksistasi tulee selkeästi ilmi se, että kaikki ei ole sinulla kotona. Sinunlaisesi hyökkäävät sanalla "kukkahattutäti" kun eivät muuta keksi. Sinulle ei tosiaankaan tee pahaa se, että alkaisit valmentamaan lukemaan vaikka psykologian kirjallisuutta , voisikohan sitä sanoa vaikka henkiseksi koulutukseksi. Omapa on kuitenkin asiasi, mutta muistahan se, että minkä taakseen jättää, sen eestään löytää.

Älä itke sitten täällä palstalla, kun vituiikss meni. Kenellähän täällä lepakoita tapulissa liihottelee? Pari inkkaria tipahtanut kanootista ehkä? Hissi ei ihan nouse huipulle? Mikä ihmeen Ukko Ylijumala sä oikeen oot? Jos tekee mieli kirjottaa asioista kommentteja kirjoita pois, mutta älä ihmisiä tuomitse sen mukaan millaiset heidän mielipiteensä sattuvat olemaan. Olen kyllästynyt katselemaan jakelemiesi kommenttien tapaisia keskustelupalstoilla.

Älä tuomitse ettei sinua tuomittaisi. Toisekseen nuo sinun kommenttisi eivät millään tavalla liity itse asiaan jos et ole sattunut huomaamaan. Viime vuosi sadalla joka kymmenes avioliitossa syntynyt lapsi ei ollut sen miehen jonka kanssa oltiin naimisissa.

Muistan vielä kun Super Mario Bros 3 oli joskus 90 luvun taitteessa tekninen mestariteos. Koin ton kolikymppisenä yhdessä suhteessa. Tiesin tasan tarkkaan mielessäni, että nyt ollaan käyty muualla. Tuli fiilis senkin huo.. Seksi oli hyvää kummanki puolelt. Mut ei mun juttu. Kannattaa ehdottomasti pyytää vaimolta sen toisen miehen numeroa, tiiä vaikka sekin olisi jotenkin kieroutunut ja pääsisit haistelemaan nuolemaan sen anusta.

Ei siinä mitään pahaa ole jos emännällä on muitakin miehiä,mutta siitä en ole kiinnostunut mitä niiden kanssa hän touhuaa. Aloittaja on reppana aisankannattaja! Mistä on lähtöisin käsitys, että kaikki kehonrakentajat ovat homoja. Itse olen innokas salilla kävijä enkä löydä itsestäni homomaisia piirteitä.

Vapaa suhde ja pettäminen ovat eri asioita. Epäasiallisesti vastanneita taitaa itseään pelottaa tämä aihe. Seksi kuitenkin kiinnostaa kovin monia. Mikä siinä voisi olla väärää jos kaksi ihmistä sopii asioista ja molemmat ovat onnellisia. Eikö ole ihan ok jos elää tätä päivää pelkäämättä sitä mitä muut ajattelevat ja mitä huominen tuo tullessaan.

Itse olen vähän haaveillut jos saisi toisen naisen joskus kimppaan mutta vaimo ei ole tarttunut varovaisiin syötteihin oikein niin en ole jatkanut aiheesta nyt taas vähään aikaan. Itse olen koittanut saada tuosta toisen miehen tuomisesta aviopetiin ideasta kiinni mutta ei, ei vaan sytytä. Ja itsellä ainakin on joku alkukantainen vietti tuota omaa vaimoa kohtaa, joka varmaan käskisi tappaa toisen miehen jos tapaisin harrastamasta seksiä vaimoni kanssa. Eikö tuo nyt ole aika perus evoluutio-juttukin, että sitä omaa naarasta pitää puollustaa muilta uroksilta?

Ihan luonnotonta itselle ainakin. Tarkoitus ei ollut provoilla vaan päästä jotenkin kiinni tuohon ajatus maailman tuon ilmiön takana. Miestä parille Mieheni ehdotti minulle kolmannen pyörän ottamista sänkyymme. Etsin pariskuntaa kokeilumielessä Mistä löydän seksiseuraa kun haluan kokeilla kolmen kimppaa. Minusta viestisi on ajattelemaan laittava; Itseäni asiassa kiihottaa tietty riettaus ja tuhmuus.

Jotenkin olemme miehinä kai rakentuneet pohjimmiltamme mainitsemallasi tavalla. Kun lisäksi tiedän, että kokeilu vie mukanaan niin, ettei lopulta mikään riitä ja tavallinen avioseksi tuntuu tylsältä, niin rakkauskaan ei kanna sitten ehkä enää.

Kenties vaimo haluaisikin sen luolamiehensä takaisin sensijaan, että haluaa yhä lisää ja lisää oikeuksia. Siinäkö piilee se naisten himo ns. Jos englanninkieli sujuu, luepa Christopher Ryanin kirja "Sex at Dawn". Se pistää uusiksi tieteellisiä teorioita ihmisen seksuaalisuuden evoluutiosta. Jäkistyneenä se pumppaa tavattoman tehokkaasti emättimessä olevaa spermaa ulos. On siis evoluution näkökulmasta ihan järjellistä, että jos mies näkee naaraan valuvan spemaa, hänelle tulee kiire pumpata se ulos ja saada omat siemenet tilalle.

Ilmeisesti vaihtelee aika paljon, kuinka kovat kicksit mies saa tällaisista singnaaleista. Itse viihdyn tällaisissa kuvioissa kolmantena pyöränä, mutta pystyn myös jotenkin kuvittelemaan, että mitä aisuri tällaisessa kuviossa saa.

Hyvä ja mielenkiintoinen pointti. Muistui nyt itsellekkin mieleen, että jotkin eläinlajit taitavat jopa kilpailla kuka pääsee viimeisenä parittelemaan ja täten huuhtomaan muiden tavarat ulos. Tuossa ennen ja jälkeen fiiliksessä on kyllä iso ero monessa muussakin seksi hommassa. Esim seksiä harrastettaessa omasta mielestäni on helvetin hyvä ja kiihottava idea heittää mällit vaimon perseeseen tai naamalle mutta sitten jälkeen päin tulee joskus mieleen, että oliko se nyt sittenkään ihan fiksua.

Veikkaan myös, että tuo luolamiesvietin voimakkuus vaihtelee aika paljon, olen huomannut että itselleni on muutenkin tuollainen turhanpäiväinen oman miehisyyden korostaminen tärkeää.

Itselleni on esimerkiksi äärettömän tärkeää olla mahdollissimman isossa ja lihaksikkaassa kunnossa, enkä käsitä kuinka joku voi olla tyytyväinen 65 kiloisena maratoonarina. Vaikka ihan varmasti moni on ja ihan syystäkin. Tuli vielä tuollainen seikka mieleen tässä, että onko tämä joku yleinen juttu, että tuon vieraan miehen on oltava jotenkin fyysisesti parempi?

Ainakin kaikki aihetta sivuavat seksinovellit mihin olen törmännyt aina painottavat kuinka iso elin sillä vieraalla on ja kuinka lihaksikas hän on, tosin seksinoveleissa kaikilla tuntuu olevan täydellinen vartalo ja 20cm mulkku.

Olsiko tuossa taustalla joku, että jos ei ole täysin tyytyväinen itseensä ja tämä häiritsee sitä omaa yhdyntää on vaihteeksi kiva katsella parempaa kroppaa sen vaimon kanssa? Minulle on syntynyt se käsitys, että aika usein Aisurit ovat hyvällä ja vahvalla itsetunnolla varustettuja ja kyse on osaltaan myös vallan käytöstä. Vaikka se kolmaspyörä on Alfa, niin hän on se, jota tilanteessa "käytetään hyväksi!

Aisuri-muoti-Ilmiö taitaa pääosin olla Amerikkalaisen pornoteollisuuden luomaa tuontitavaraa, jossa heidän rodullisista komplekseistaan ja myyteistään, isomulkkuinen musta-mies vs. Heille se on lajissaan jonkinlainen tuhmailun ja fantasian kliimaksi, kun edes jossain suhteessa käännetään roolit päälaelleen, eli valkoinen mies laitetaan mustan miehen aisankannattajaksi.

Asiat kun kuitenkin heidän todellisuudessaan ovat yleensä olleet, ja ovat varmaan edelleen monella tavalla juuri päinvastoin. Oletko Janita se sama joka kirjoittaa sitä blogia? Miten suhun vois tutustua kun sä tunnut olevan aivan mun fantasioiden toteutuma? Jos lukaiset blogiani, niin sieltä löytyy infoa miten minut löytää Ensi vuoden puolella taas uutta matoa koukkuun!

Itseäni on kans kiinnostanut aina tämä evoluutionäkökulma ylipäänsä nykyihmisen käyttäytymiseen. Hauskaa huomata, että kyllä sitä omassa päässään asioita miettimällä, monelta kantilta ja rajoja rikkovasti, pystyy jotain mystisiä juttuja selittämäänkin. Olen nimittäin ajatellut tuota aisuri asiaa myös, niin kuin ketjun 3. Jokatapauksessa jotain pirun kiihottavaa on siinä ajatuksessa, että joku toinen mies panisi, kaunista ja rakasta vaimoani.

Olisiko se sitä sitten käytännössä kuitenkaan, onkin sitten toinen juttu. Ja tarkkaan harkitsen tulenko kokeilemaankaan. Kiihottavia on kuitenkin siis nuo "cockold" porno pätkät mitä esim: Eli kiihottaa ja samalla kiduttaa itseä ajatus,että vieras uros panee sitä omaa ja rakasta vaimoa. Ja että vaimo näyttäisi vielä nauttivan enemmän. Jopa niin, että olisi vaarana, että vaimo menettää kiinnostuksen itseäni kohtaan ja ihastuu tähän vieraaseen urokseen.

Tuo menee jo ehkä vähän ekstremetyyliseksi ajatteluksi ja mistä sitten tuollainen masokismi johtuu niin se on vielä mysteeri, mutta mietinnän alla.

Mutta meitähän on ns. Samalla pallolla kuitenkin tellustellaan. Rauhallinen, asioita pohtiva tyyppi.

Tuosta tulikin mieleen, että kun edellisessä kirjoitin: Sehän käsitykseni mukaan käyttää ihmisten tunteita hyväkseen Niin kuin tässäkin eräs perheen isä miettii: Aisurimies jos mikä on alfamies.

Tämä on ihan tutkittukin juttu. Se että mies "alistuu" ja antaa naisensa toisen miehen pantavaksi on paljon uskaliaampaa kuin se että pyytäisi toisen naisen kolmanneksi. Se uskallus syntyy itsevarmuudesta, ei epävarmuudesta eikä homon pelosta. Aisuri tietää kuka on, pelkääjä ei voi koskaan tietää kuka on. Ulkopuolisen silmissä tuo näyttää alistavalta ja jopa perverssiltä, tai kuten itse sanoit, homomaiselta, mutta sitä se ei todellakaan ole.

Se on todellisten alfamiesten hommaa. Tämä perustuu siihen että sellaiset asiat joita ei voi saada, kiihottavat ja kiinnostavat. Toisinsanoen alfamies ei voi koskaan saada betamiehen asemaa, siksi hän toteuttaa sitä seksissä alistumalla. Mitä veikkaat kuka lentää ovesta pihalle? Aisurit ovat yleensä niitä vahvoja hiljaisia tyyppejä jotka eivät pullistele, mutta he todistavat sen että ulkomuodon ei todellakaan kannata antaa valehdella.

Heidän naisensakin tietävät että aisurin luokse kannattaa palata. Jos aisuri olisi oikeasti luuseri, eivät naiset heitä kauaa katselisi. Naisen jakaminen voi liittyä hyvin monenlaisiin kuvioihin. Joskus ilmeisesti mies todella nauttii siitä, että nainen alistaa häntä antautumalla toiselle miehelle. Toisessa ääripäässä subinainen saa nautintoa antautuessaan mastermiehen tahdottomaksi seksileluksi, jota miehellä on valta vaikka lainata muiden miesten "koeajettavaksi".

Tällöin naisen ottaminen tapahtuu oman miehen valvonnassa ja hänen asettamillaan säännöilä, mutta siihen ei kuitenkaan liity miesten välisen alistumisen elementtiä. Miehet ovat tällaisessa tilanteessa tasavertaisina, vähän niin kuin antaisin kaverini kokeilla uutta moottoripyörääni: Tällaisessa kuviossa naisen oma tuttu mies antaa hänelle turvallisuuden tunnetta, joka voi rohkaista naisen todella antautumaan omalle sisäiselle riettaalle naaraalleen ;-.

Varsinaista käytännön kokemusta ei ole kuin jostain pokaamistani naisista, jotka olen jakanut kavereitteni kanssa. Mua kyllä nimenomaa kiihottaa se porno-aspekti. Tässä tapauksia lisäkiihoketta tuo se, että nainen on oma rakas ja homma tapahtuu "kosketusetäisyydellä". En usko, että johtotason tyypeissä on suomessa välttämättä sen enempää alfa-tyyppejä kuin alemmilla tasoilla. Suurin osa johtajista yms. Minkä takia alfa tahtoisi olla sellainen nyhverö, joista hän haluaa käytöksellään ja omalla olemuksellaan mahdollisimman kauaksi?

Ehkä joku yksittäinen erikoisesti suuntaunut kaveri. Mutta itselle ainakin ihan järjenvastainen ajatus. Tuo on varmasti totta, että kaikilla ei pokka kestä harrastaa seksiä kun toinen mies on paikalla tai jopa mukana puuhassa, vaikka kuinka oltaisiin kovaa jätkää.

Se, että onko tuo jotenkin luonteen heikkoutta vai normaalia heteron toimintaa onkin eri asia. Tuollaisen kuvion mitä sexBeforeDawn kirjoitti ymmärtäisin hyvin jos "omistaisin" jonkun subinaisen, joka ei olisi puolisoni. Sellaista lorttoa voisi lainata ihan hyvillä mielin mutta ei omaa vaimoa voi mihinkään moottoripyörään rinnastaa. Tai ainakaan itse en voi.

elokuu Seksi elämämme on ajautunut jo tutuille ja tavallisille urille. Ajatus vieraista ei teekkään mustasukkaiseksi vaan kiihoittaa minua suunnottamasti seksuaalisesti. niin kuin kaikki nämä jutut "vaimolle vierasta/ isoa" ja jälkiliukkaat. .. koska siihen päättyisi monenkin suomalaisen parin yhteiselo ja se. 2. helmikuu Akalle vierasta paksua limaa hevosen kyrpä seisoo nahkahame ja rauma suomalaisten kuvat sex jonnamaria xvideos gti homon kyrpä escort oma Homoseksuaalit miehet ovat perinteisesti ottaneet Thaimaassa. Urpilainen strippaa chatissa vaimo neekeri pillu nainen raskaana pornoa gay trans sex. kesäkuu Ähtäri Wilma Big Cock Net Sumi nussi paljaalla suomi seksi videot ylilauta homoa kypsä nainen seksi alastonkuva homoseksuaalit naturistit youtube voiko vaimoa takaapäin äitipuoli ja pappa nai armotta novelli mommo neekeri kullia vaimolle vierasta pillua naisten seksi espoo shemale sex mikä.

: Vaimo nai homoseksuaaliseen vierasta suomalainen sex

Vaimo nai homoseksuaaliseen vierasta suomalainen sex Enen kuin pesä on kosketavissa. Tänne vaan kaikki aisurien muijat listalle niin eiköhän me miehät käydä rykäsemässä lutkat yks kerrallaan turpeeseen kuntoon ja arvioinnit tänne. Sen tiesi se savotassa oleva isäntäkin että näin käy jos kulkumies pirttiin piipahtaa eikä sitä mitenkään merkillisenä asiana pidetty. Minkälaisia miehiä nämä "aisurit" ovat? Käytännössä hyvin harva haluaa naitattaa vaimoaan vieraalla miehellä.
MIES JA SEKSI SEKSI OPETUSVIDEO HOMO Kalua tallinnasta thai homo hieronta lammi
Vaimo nai homoseksuaaliseen vierasta suomalainen sex 677

Vaimo nai homoseksuaaliseen vierasta suomalainen sex

kesäkuu Ähtäri Wilma Big Cock Net Sumi nussi paljaalla suomi seksi videot ylilauta homoa kypsä nainen seksi alastonkuva homoseksuaalit naturistit youtube voiko vaimoa takaapäin äitipuoli ja pappa nai armotta novelli mommo neekeri kullia vaimolle vierasta pillua naisten seksi espoo shemale sex mikä. heinäkuu Tietenkin minä haluan, vaimoni vastasi, jos sinäkin sitä haluat. olen 13 vuotiaan alastonkuva homoseksuaalit naturistit homoseksuaalit maailman kielletty porno kuvia ilmasia suomi nainen seksi sokea nainen / movies porn naisella korkokumisaappaat kuvat piilo pillua riina massage kyrpä nai nuorta. 9. marraskuu Tässä katselen kun vaimoni laittautuu ja sit vien hänet vieraisiin. On muuten .. arvatkooko montako tummaa bän nai nahen viikonakkanA. Hommaan liittynee myös aika vahvat piilevät homoseksuaaliset taipumukset. .. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä i. Erotiikka homo kauppa nordic hotel forum kokemuksia

LEMMENLAIVA DVD ILMAISET EROOTTISET FILMIT HOMOSEKSUAALISEEN