Saada kalua homo seksikäs mies

saada kalua homo seksikäs mies

Mutta minä en itse henkilökohtaisesti tykkää tuosta naisesta juuri noiden luonteenpiirteiden takia. Se, että hän tulee paapomaan ja huolehtimaan minusta, saa juuri sen verenpaineen nousemaan, koska hän on äidillinen nainen. Sellaiseksi häntä ovat muutkin työkaverit kutsuneet ja sellainen hän onkin.

Mutta itse vain en henkilökohtaisesti pidä tuollaisista luonteenpiirteistä. Kerran jouduin töissä painamaan duunia niin, etten kerinnyt ajoissa syömään. Yksi nainen sitten hieman säälien tai huolehtivaisuutta osoittaen otti sen huomioon. Se on juuri sellainen luonteenpiirre ja toimintatapa, joka vituttaa huomattavasti enemmän kuin se, ettei ole saanut kunnolla syödyksi. En vain pidä tuollaisesta huolehtimisesta ja tuollaisesta vastaustyylistä.

Se juurikin nostaa sitä verenpainetta, se suhtautuminen. Totta kai naiset saavat olla tuollaisia, hehän ovat jo monesti luonnostaan äidillisiä, huolehtivaisia ja hoivaavia. Totta kai he saavat olla sellaisia, enhän minä ole sellaista väittänytkään. En todellakaan halua yhtään naista elämääni, enkä ole koskaan halunnutkaan. En ole koskaan nähnyt siinä mitään mieltä.

Ja olen samaa mieltä, että tuollainen "kyllä sinäkin sen oman naisesi löydät"-jutut ovat oikeasti monelle veistä haavassa kääntäviä. Jotkut voivat aina toki löytää, mutta siltikin moni sinkkumies jää ikuisesti yksin.

Vaikka äidit aina arvioivatkin, että kyllä se oma kultakimpale on todellinen aarre naisille, niin ei se niiden muiden naisten mukaan ihan niinkään mene. Ja monesti nuo tuollaiset lauseet onkin tarkoitettu juuri lohdutukseksi, eli huomataan kyllä selkeästi, että kyseinen mies ei todellakaan mitään naisia viehätä, niin totta kai sellaista reppanaa sitten aina lohdutetaan.

Itsekkin olen sanonut yhdelle vuotiaalle koskaan naista saamattomalle miehelle, että kyllä sinunkin aikasi tulee vielä. Totuus kuitenkin on, että naiset kiertävät kyseisen miehen jo kaukaa. Ja miten se voikaan oikein mennäkkin niin, että jollakin miehellä on vaikka kusipäisesti varaa pettääkkin naistaan, siihenhän tarvitaan kaksi naista. Kun taas toiselle ei löydy yhtään.

Toinen saa eron jälkeen uuden naisen ja uuden parisuhteen, kun taas jollekkin ikisinkulle ei löydy yhtäkään. Jollakin miehellä on kierrossa 10 naista, toki jokainen voi taas miettiä asian järkevyyttä. Mutta samalla on kuitenkin 10 yksinäistä sinkkumiestä, jolla ei ole yhtään.

Joidenkin varattujen miesten kimpussa saattaa olla useampikin nainen, kun taas joku yksinäinen sinkkumies ei saa sitä yhtäkään. Miten ne naiset sitten oikein aina kerääntyvät tietylle osalle miehistä?

Joillakin on elämänsä aikana vaikka naista, mutta sitten taas moni mies jää kokonaan ilman. Jollakin miehellä voi olla samaan aikaan kusipäämäisesti vaikka 3 naista.

Sitten kaksi sinkkumiestä on kokonaan ilman. Jokaisella kolmella miehellä pitäisi olla yksi nainen, mutta yhdellä onkin ne kaikki. Ei tämäkään reilua ole. Kyllä niille sinkkumiehille voidaan aina lohduttaa kaikenlaista, mutta ei oikein ymmärretä sitä, että jossakin vaiheessa kyllä se raja tulee kaikille vastaan, jolloin tajuaa, ettei hommasta tule enää yhtään mitään.

Sanotaan, että kyllä elämä on ihmeitä täynnä. Joo on, mutta kun kokemukset osoittavat, että ei sitä myöhemmällä iällä mistään ikisinkkuudesta eroon päästä. Kun ei ole aiemminkaan houkutellut, niin miksi nyt sitten yhtäkkiä joku nainen kiinnostuisi? Kun nimenomaan naiset karttavat niitä kokemattomia neitsytmiehiä. Mitä vanhempia, niin sitä vaikeampaa sitä on enää myöhemminkään saada. Kun ei ole aiemminkaan kiinnostanut, niin miksi ihmeessä kiinnostaisi myöhemminkään? Tiedän paljon keskivertomiehiä, osa seurustelee, osa ei.

Osa ei ole koskaan seurustellut, eikä välttämättä koskaan tule seurustelemaankaan. Osa taas on sellaisia, että kun ovat sen yhden naisen saaneet, niin välttämättä toista tilaisuutta ei tule, joten joudutaan pitämään kynsin hampain siitä yhdestä ainoasta kiinni. Koskaan ei tiedä, koska saa seuraavan kerran. Ja ainahan sitä sitkeästi ajatellaan, että varmasti kunnolliselle, työssäkäyvälle, rehelliselle, uskolliselle, jne. Aina kun on sen veljen kanssa ollut tekemisissä, niin aina antanut itsestään positiivista kuvaa.

Mutta kun se onkin sukulaissuhteissa eri asia, sen toisen ihmisen vain näkee niin eri tavalla. Ja tuollaiset työssäkäynnit, kunnollisuudet ja rehellisyydet eivät ole mitään arvoja sinänsä. Jokainen voi laittaa siihen työnhakuilmoitukseen, että olen rehellinen, täsmällinen ja tunnollinen työntekijä. Mutta aika on ajanut noiden asioiden ohi, sitä ajatellaan jo automaattisesti, että työntekijä on sitä. Ei sitä tarvitse erikseen mainita.

Kyllähän jokainen ihminen löytää itselleen jonkun kumppanin, jos vain vastakkaista sukupuolta kiinnostaa. Jos yksi nainen on veljestäsi kiinnostunut, niin mistä voit tietää, onko hänellä ollut edes ikinä mahdollisuutta tavata sitä naista? Jos se kiinnostunut nainen asuisi vaikka Nevadassa, niin onko veljesi ikinä edes käynyt siellä? Mistä näitä juttuja niin tietää. Moni parisuhteessa elävä mies on sellainen, että välttämättä hänellä ei olisi edes sitä naista, jos elämä olisi mennyt toisella tavalla.

Samaten joku ikisinkkumies saattaisi olla parisuhteessa, jos olisi elämässään valinnut toisin, eli elämä olisi mennyt toiseen suuntaan. Eli sellaisia miehiä, joilla joko saattaa olla nainen tai sitten ei saata olla. Mutta sitten taas sellaiset miehet, jotka löytävät sitä kiinnostavaa naisseuraa ihan mistä vain, niin eihän heidän tarvitse tuollaista miettiä.

Kun yksi nainen lähtee, niin johan toista jo pukkaa tilalle. Eli naisia on, vaikkei mitään ihmeellistä tekisikään. Valitsee sitä sitten elämässään melkein minkä tahansa suunnan, matkan, työpaikan, jne. Kuten tuohon äsken laitoin, niin yhdellä miehellä saattaa olla samaan aikaan toisistaan tietämättä 3 naista. Mutta sitten kolme ikisinkkumiestä on ilman.

Yhdellä miehellä on siis näiden kolmen miehen naiset. Mutta jos mies kerran on sen verran viehättävä naisten mielestä, niin onko tuo ihmekkään. Nuo kaksi muuta miestä eivät ole. Sitä vain ei jotenkin tunnuta millään ymmärtävän, että toiset miehet ovat yhtä kiinnostavia kuin toiset ovat epäkiinnostavia.

Toiset miehet saavat siinä, missä toiset jäävät ilman. Toisille riittää siinä missä toiset jäävät paitsi kokonaan. Toiset miehet viehättävät naisia yhtä paljon kuin ne päinvastaiset miehet suorastaan työntävät naisia luotaan.

Joku mies on lyhyt, pienimunainen, ujo, ruma, jne. Jälkimmäinen vie tuon ensinmainitunkin naiset ja saa siinä mitalla naisia, kun tuo toinen jää ilman. En siis ole mikään sellainen ihminen, että vetäisin karismallani, keskustelullani, sosiaalisuudellani, jne.

Eli minulla ei ole mitään sellaisia piirteitä, jotka naisia erityisesti kiinnostaisi. Joku voi tuossa väittää, että tarvitseeko sitä vetää ihmisiä puoleensa kuin magneetti, mutta tässä piilee se totuus, että tuon puolesta niitä naisiakin riittäisi.

Mutta kun en ole tuollainen, niin kyllä sekin selittää, että miksi niitä naisia ei sitten ikinä ole ollut. Ei ole mitään sellaisia erityisiä piirteitä tai edes syitä, miksi naiset kiinnostuisivat. Okei, ikää vasta 25 vuotta, mutta kyllä kaikki kuitenkin sen minusta tajuavat, etten viehätä naisia. Saatan olla juuri sellainen, että joko minulla on nainen tai sitten minulla ei ole naista, mutta ei niitä naisia todellakaan jonoksi asti ole. Eli mitään erityistä kiinnostusta ei naisilla minua kohtaan ole.

Sitten varmasti porukka ihmettelisi, että miksi minulla ei ole ollut koskaan ketään, jos naiset todella olisivat kiinnostuneita. Silloinhan siinä olisi sitä ihmettelemisen aihetta. Mutta jos vuotias mies on ikisinkku, niin en minä sitä ihmettele lainkaan, jos mies on sellainen, etteivät naiset kiinnostu. Eikös tuo ole ihan luontaista jatkumoa, ainakin minun mielestäni.

Kyllähän sitä voidaan sanoa, että kun olen näin nuori, niin kyllä joku nainen kiinnostuu. Miksi helvetissä niin tapahtuisi, jos tähänkin asti olen ollut pelkkää ilmaa? Yhtäkkiä hanat aukeaisi, niinkö?

Enpä ole tuollaisesta ikinä kuullut. Päinvastoin, mitä pidempään mies on ikisinkkuna ja mitä pidempään naiset eivät ole kiinnostuneita, niin sitä epätodennäköisemmäksi se miehen pariutuminen menee.

Monia sinkkumiehiä kehoitetaan menemään ulkomaille naisia hakemaan. Ihan oikeasti, jos se olisi niin yksinkertaista, niin minkähän takia ne loputkin miehet vielä täällä kuppaisivat?

Aina mainostetaan, kuinka tuolla Aasiassa naiset ovat kiinnostuneita. Ihan niin kuin yhtäkkiä joku suomalainen AT-mies tulee paikalle, niin onkin sitä valinnanvaraa. Kyllä varmasti moni muukin sinne Aasian suuntaan olisi jo mennyt, jos se oikeassa elämässä olisi noin helppoa.

Mutta aina lohdutetaan ja tarjotaan jotain ihme vaihtoehtoja. Että jos ei näin, niin sitten näin. Ei siinä mitään, mutta kun ne vain harvoin vastaavat todellisuutta. Kun ei Suomesta saa, niin sitä ongelmaa vieritetään sinne ulkomaiden suuntaan. Siinä saakin sitten vaikka mennä maapallon ympäri. Eihän sitä tosiaan ikinä tiedä, mitä maailma ja elämä tuo tullessaan, mutta jos sitä oltaisiin edes hieman realistisia.

Jos edes joten kuten pysyttäisiin totuudessa. Näin asia voi olla monella muullakin tyypillä, mikä kyllä heijastuu omiin tekoihin ja astenteisiinkin. Myöntäisipä vain useampikin miehistä suoraan milloin asia on niin ettei itseä kiinnosta. No minkälaisista luonteenpiirteistä naisissa sä sitten oikein pidät? Luulen vaan niin, ettei sulle ole toisissa oikein mikään mieleen, mutta sitten sä toivoisit sitä, kuinka kaikki tai valtaosa naisista olisi susta niin kiinnostuneita.

Jos kerran et ole koskaan halunnut yhtäkään naista elämääsi, etkä halua jatkossakaan, niin eikös sun pitäisi silloin olla ihan tyytyväinen omaan sinkkuelämääsi ja jopa siihenkin, ettei ne naiset osoita sua kohtaan mitään kiinnostusta?

Miksi sä turhaan itket ja valitat siitä omasta sinkkuudestasi, jos kuitenkin oot siihen kertomasi mukaan ihan tyytyväinen? Ja jos et tykkää niistä "kyllä sä löydät myös sen naisen vielä"- jutuista, niin mistäs sen muka itse voi niin varmasti tietää, etteikö muka voisi koskaan naista löytää? Aivan hyvin sitä voi päästä parisuhteeseen myös vanhemmalla iällä, sillä ei se ole mikään pakko seurustella jo heti parikymppisenä.

Miksi sä sitä turhaan murehdit ja harmittelet, jos toisilla miehillä on enemmän naisia, jos kerran itse et edes halua koskaan ketään naista elämääsi? Minä olen juuri sellainen ei hoivaava ja ei äidillinen nainen jollaisia et ehkä ole paljoa tavannut. Olen keski-ikäinen ja aina ollut tälläinen nuoresta asti. Ikinä en ole kokenut minkäänlaista hoivaviettiä ihmisiä kohtaan. Vauvakuumetta ja lapsenteko halua ei ole ollut koskaan, en osaa edes kuvitella miltä se tuntuisi.

En silti inhoa lapsia, ne eivät vaan minua kiinnosta. Olen ihan käärmeissäni mm. Olen siihen alistunut vuosien mittaan, kun asialle ei tunnu voivan mitään lukuisista yrityksistä huolimatta. Annan mennä toisesta korvasta sisään toisesta ulos. En jaksa enää reagoida. Pyydän kyllä apua jos sitä tarvitsen mutta en halua pyytämättä ylihuolehtimista. Vaikka se tarkoittaisikin hyvää. Ja autan kyllä muita jos minulta apua pyydetään, mutta en sitä tyrkytä pyytämättä.

Enkä varsinkaan jos toinen vastentahtoinen. Tämä piirteeni on herättänyt kummastusta monissa etenkin toisissa naisissa. Minulle on nuorempana sanottu mm. Kumma kun aina joutuu perustelemaan miksei ole lapsia, mutta entäs jos kysyn ihmettelijältä perusteita siihen miksi hänellä on.

Jokainen tyylillään ja kaikkien ei ole pakko solahtaa siihen normimuottiin. Naiset pariutuu ja parittelee niiden kanssa, joilla on parhaat geenit. Suvunjatkamisesta on kuitenkin kyse ja osin vaistotoiminnasta. Ei miehet tiedä miten naisen pää menee pyörälle testosteronista, jonka mukana tulee terveen miehen tuoksu. Ei ole kyse mistään tasajakomatematiikasta. Jos sitä testosteronia tai karismaa puuttuu, niin se pitää jollain korvata.

Voit toki löytää parisuhteen, mutta sillloin pitäisi olla suhteeseen valmis ja hakea jotain muutakin kuin vain ketä tahansa naista.

Ja sulla pitäisi olla elämässä jotain muutakin mielenkiintoista meneillään kuin naisenkaipuu. Ja pitäisi pitää naista ihmisenä, eikä minään jokaiselle miehelle auton tavoin kuuluvana hyödykeenä. Eli äänenpaino muuttuu äidilliseksi, "voi eksää oo päässy syömään vielä tänään". Tuosta vain en tykkää edelleenkään. Jos asia sanottaisiin ihan normaalisti, kuten vaikka mies miehelle sanoo, niin ei asiassa olisi mitään ihmeellistä. Mutta kun vain monilla naisilla on tapana toimia noin ja se on heille ominaista.

Kertoa ja esittää asioita huolehtivaan ja äidilliseen ja hoivaavaan muotoon. Ei kaikki huolehtiminen ole äidillistä, kuten ei vaikka miesten ryyppyillankaan aina. Siellä asioita sanotaan taas ihan eri tavalla. Kukaan ei ole koskaan ihmetellyt, miksi minulla ei ole naista ollut, vaan jotkut parisuhdeasiat, kavereiden keskiset saunaillat ja ravintolareissut, jne.

Kaikille olen aina myöntänyt asiat niin kuin ne ovat. Ja olen siitä enemmän kuin ylpeä, että uskallan sanoa asioita niin kuin ne ovat. Ja vielä, että todellakin olen sitä mieltä. Moni ihmettelee joskus vaikka ravintolassa, että miksi en mene tanssilattialla naisia iskemään. No miksi helvetissä menisin? Niin monta kertaa nähnyt, kuinka naiset tanssivat tanssilattialla ja suorastaan kerjäävät huomiota.

Sitten siihen menee joitakin äijiä mukaan, kohta ollaan baaritiskillä äijän tarjotessa juomia ja kohta sitten naiset katoavat kuin pieru saharaan. Kun näkee, miten miehiä oikeasti käytetään hyväksi, kuinka helppoihin ansoihin he menevät, jne. Olen elämäni aikana tavannut lukemattomia parisuhteessa eläviä naisia, mutta aina kun silmä on välttänyt, naiset ovat olleet joidenkin muiden miesten seurassa iskemässä, flirttailemassa, kiinnostusta osoittamassa, jne.

Sitten naiset aina loppujen lopuksi haaveilevat joistakin aivan eri tason miehistä, kuin heidän omat kumppaninsa ovat. Tämä on aina niin yleistä, että suorastaan oksettaa. Kun joku pitkä, komea, sosiaalinen ja seksikäs mies tulee paikalle, niin varatut naisetkin ovat kuin sulaa vahaa. Kyllähän miehetkin kiinnostuvat juuri niistä mallimisuista, että tasan menee tässä suhteessa. Mutta kun asia kerran on näin, niin minkä helvetin takia tuollaiseen paskaan sitten oikein pitää mennä mukaan?

Nainen kiinnostuu aivan muunlaisista miehistä kuin minä itse olen ja minunkin kiinnostukseni osuu joihinkin muihin naisiin. Tuo naisten kanssa vehtaaminen on luultavasti suurinta paskaa, mitä voi ikinä maailmassa olla.

Tietysti jos mies on sellainen, että voi valita naisseuransa, saa aina haluamansa naiset, kuuluu juuri siihen himoituimpaan miesjoukkoon, jne. Tavismiehellä se homma on taas ihan erilaista, ei sitä valinnanvaraa ja naisten kiinnostusta ole mitenkään niin paljoa.

Parisuhteet, avioliitot, avoliitot, kaikki tuollainen on suurinta hevonpaskaa, mitä tiedän. Suurinta ihmisten kusetusta, mitä voi olla. Tietysti jos taas mies on juuri tuollainen, kenellä sitä valinnanvaraa on ja josta kymmenet tuhannet naiset ovat kiinnostuneita, niin sitten varmasti onkin eri asia.

Mutta keskivertomiehelle ei niitä mahdollisuuksia tule kuin aniharvoin, jos edes silloinkaan. Kerta elämässä olisi varmasti lottovoitto. Ainoa vain, haluaako siihen kusetukseen ja ansaan mennä mukaan. Itse en ainakaan vaan selkeästi myönnän asian ja sillä siisti. Maailma toimii eri ihmisille eri tavoin. Paljon totuuksia ja hyväksikäyttöä. Jos naiset on noin ikäviä, niin muista, et oot ihan vapaa kokeilemaan myös miesseuraa.

Itse en missään olosuhteissa edes harkitse lapsia ja perhettä. Mutta jos vanhemmilla on muita lapsia, niin jos nämä tekevät sitten jälkikasvua, niin silloinhan sen yhden tekemisillä ei niin väliä ole. Yksinkertaisten ihmisten utelut voi jättää omaan arvoonsa ja tuskin nyt kukaan tosissaan homoksi miettii..

Mutta kun eivät kiinnosta seksuaalisesti lainkaan. Jos kiinnostuu naisista seksuaalisesti, niin se on eri asia. Mutta jos ei tunne minkäänlaista seksuaalista vetoa miehiin, niin eipä siitä paljoa hyötyä ole. Olen sitten ollut töissä, opiskelemassa, kirjastossa, kuntosaleilla, urheilutapahtumissa, rokkifestareilla, rokkikeikoilla, ravintoloissa, kavereiden ja tuttujen kanssa, jne.

Mikään ei ole ikinä muuttunut. Tuskin tällaisia asioita moni edes huomaa, kun ovat niin niiden omien suhteidensa kanssa. Ei sitä mies edes välttämättä tajua siinä suhteessa ollessaan, mikä on homman nimi. Huomaan helposti pienenkin muutoksen. Niin jos homma on aina tällaista ollut, niin miksi helvetissä minä haluaisin siihen mennä ihan konkreettisesti mukaan? Minulle kyllä riittää ihan pelkästään se, että näen, mitä se touhu on tanssilattialla, ravintoloissa, kavereiden parisuhteissa, tuttavanaisten elämässä, työpaikan naisten toiminnassa, näissä nettikeskusteluissa, avioliitoissa, jne.

Minulle riittää henkilökohtaisesti ihan tuo kaikki, mitä näen, kuulen, havainnoin, tajuan, jne. Ei minun tarvitse niitä asioita kantapään kautta opetella, kaikkihan on kuitenkin ihan tuossa silmien edessä. Ja edelleen, kaukaa näkee aina paremmin. Kun henkilö vaikka keskustelee jonkun ihmisen kanssa, niin ei hän näe sitä tilannetta. Mutta kun ulkopuolinen henkilö katselee sitä keskustelua, niin hänhän näkee ulkopuolisena koko tilanteen. Molempien käytöksen, molempien elekielen, jne.

Molemmat keskustelijat ovat niin keskittyneitä siihen omaan tilanteeseen, olemiseen, sanomiseen, että moni asia jää huomaamatta. Aivan samoin kuin se parisuhteessa oleva mies ei tajua sitä, mitä nainen hänestä ajattelee, mitä nainen ajattelee muista miehistä, mitä se nainen tekee silloin, kun se oma mies ei ole paikalla, jne.

Mutta ulkopuoliset näkevät sen kaiken. Mutta ei se kaverini siitä tiedä mitään, kun ei ole näkemässä. Ja kaukaa näkee monesti aina sen koko tilanteen. Ne tilanteessa mukana olevat henkilöt eivät sitä tajua, kun ovat sen tilanteen vietävissä. He ovat sen tilanteen sisällä, he ovat niitä toimijoita, jotka tekevät. Mutta eivät useinkaan tajua lainkaan, mikä on homman nimi. Itse koen omaksi ongelmaksi juuri tuon liiaksi takertumisen.

Kun päästän lähelle niin heittäydyn liikaa hetkeen ja olen juuri se sitoutuja sekä pettyjä kun toinen ei välitä. Sullahan ei oo mitään ogelmaa, kun et oo oikeesti kiinnostunutkaan kenestäkään tai edes haluais mitään suhdetta. Sun teksteistä heijastuu tylyys ja ylimielisyys, että miten näät toisten ihmisten asiat niitä itseään paremmin.

Rohkenen epäillä, että vaan uskot omia yksinkertaistettuja mielikuviasi, mutta se on normaalia tuossa iässsä. Toivottavasti oot silloin muuta kuin katkerana täällä valittava ätämisinkku. Sulla voi olla rohkeutta moneen, mutta onko omien tunteiden kohtaamiseen ja niiden kanssa elämiseen?

Ei tarttis niin paljon olla muiden elämää pohtimasssa, kun vois elää omaansa. Mun veli on kans tosi hyvännäköinen, menestynyt ja rikas. Seurustellut viimeksi joskus 4 vuotta sitten. Kaikki kaverit, varatutkin, aina utelevat, että mitä sille kuuluu ja tiedän kyllä, että olisi monen mieleen.

Ollaan joskus mietitty tuota mun bestiksen kanssa ja tultu siihen tulokseen, että suurin osa miehistä on sinkkuja koska ovat liian huonoja, mutta veljeni on sinkku, koska on liian täydellinen ja koska kukaan ei kelpaa hänelle.

Tai sit se on kaappihomo. Tai naisten mielestä vähemmän täydellinen. Aika monen sinkkuudesta selitys on se että rima on liian korkealla. Jotenkin hyväksytään ja ymmärretään, jos naisella on rima korkealla. Jos miehellä on niin, sitten aletaan tonkimaan syitä. Mun hyvä ystävä tuli utelemassa multa onko velipoika homo. Sanoi, että enpä ole asiaa ajatellut, mutta mikset kysy suoraan koska olet häneen enemmän yhteydessä koska asutte samassa kaupungissa.

Samalla kyselin, että onko yhteinen ystävämme Tiia nimi keksitty kaunotar lepakko, sillä hän on veljeni kanssa samaa ikää eikä ole vuosiin seurustellut. Ystäväni hörähtää nauruun ja sanoi, ettei se voi olla mahdollista, koska Tiia on viimeiset 20 vuotta jakanut koko kaupungille. Noh, kyllähän minäkin Tiian temput tiedän, mutta kyllä mun veljeilläkin on ollut varmaan 40 naista elämänsä aikana. No tämän kirjoituksen tarkoituksena on vaan nostaa esiin ihmisten ennakkoluulot.

Ja tuolla vähän ylempänä joku kirjoitteli miehistä, joille tulee nainen naisen jälkeen. Mielestäni tässäkin on kyse riman korkeudesta. Tässä tapauksessa rima on sopivan alhaalla. No ei sinun veljesi ole tämän palstan tyypillinen atm joka saattaa olla nelikymppinen mutta naisten suhteen kokematon.

Ihmisten ylipäätään pitäisi pähkäillä vähemmän asioilla jotka eivät heille kuulu. Jos aikuisella ihmisellä on ongelmia niin kyllä hän osaa ihan itse apua hakea. Kumppanin etsiminen on jollain lailla niin syvälle koodattu ihmismieleen että kumppania etsivät sellaisetkin ihmiset jotka oikeasti eivät edes tiedä mitä sillä tekisivät jos kumppanin löytäisivät.

Pelkkä seksintarve ei riitä selitykseksi. Seksiä voi saada ilman kumppaniakin. Jos ei ole koskaan läheisyyttä kokenut niin ei sitä silloin kaipaakaan.

Joidenkin ihmisten elämä nyt vain on sellaista että sinkkuna eleleminen on heille ylivoimaisesti paras vaihtoehto. Tuo muuten pitää paikkansa, että osa ei tiedä mitä sillä kumppanilla tekee, jos sellaisen löytää.

Oikein ärsytti, kun hänen sukulaiset tunsin ne hyvin olivat varma siitä että heidän 35v poikansa oli homo, koska mies tykkäsi viettää aikaansa kavereiden, veneiden, autojen ja tietokoneiden parissa. Suvun mökilläkin otti bestiksen mukaan ja samassa huoneessa nukkuivat. Ihan selkeää homoilua koko suvun mielestä. Minä en koskaan ollut sitä mieltä, että tarinan päähenkilö olisi ollut homo. No meni muutama vuosi ja mies löysi Aasiasta vaimon ja pariskunta asuu täällä Suomessa. Ovat olleet yhdessä useita vuosia, mutta eivät ole halunneet vielä lapsia.

Ovat naimisissa, mutta töiden vuoksi asuvat eri paikkakunnilla. Tässä siis tapahtui niin, että tämä ikisinkku sai Aasiasta naisen, jota kovasti rakasti. Nähtävästi osa meistä haluaa suhteen mutta ei halua menettää omaa vapautta? Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kukkoilulla yritetään peittää valtavaa epävarmuutta omasta seksuaalisuudestansa.

Aloittajan mainitsemasta tapauksesta en tiedä mutta yleensä nelikymppinen ikisinkku on tavalla tai toisella vähän reppana joka ei ole kenellekään kelvannut ja kaikki ympärillä olevat ihmiset sen tietävät eivätkä kiusaa miestä kysymyksillä.

Ja tuo nimimerkki "joku vaan" voisi painua helvettiin tästäkin keskustelusta!!! Itse olen vasta kolmekymppinen ikisinkkumies. Omalta osaltani voin rehellisesti myöntää, että suurin syy miksi pysyttelen naisista kaukana on nykyajan seksin vaatimukset ja ulkonäkökompleksini. Ulkonäköön en ole oikein koskaan ollut tyytyväinen, vaikka se nykyään on jo ihan hyvällä tasolla, koska panostan siihen paljon.

Peniskompleksi on sen sijaan melkoinen, johtuen osittain varmasti 15v pornon katsomisesta. Kokoni on tilastollisesti täsmälleen keskitasoa, mutta itselle aivan liian pieni. Pelkään naisissa ehkäpä lopulta siis eniten seksiä. Pelkäävän omaa rittämättömyyttäni kaikkein eniten, sitä että en olisi naiselle seksuaalisesti "riittävän hyvä".

Naisiin on mahdotonta tutustua em. Valitettavasti nämä ajatukset myös pyörivät päässä säännöllisesti, eli en voi väittää koskaan elämässäni olleeni onnellinen. Tilannetta ei auta se, että olen myös tavannut elämässäni erittäin miellyttäviä naisia niin seksuaalisesti kuin tunnetasolla.

Sisäisesti koen valtavaa ristiriitaa yksinelämisen ja naisten välillä, en ymmärrä miksi nämä asiat on itselle olleet aina näin vaikeita, samalla kun valtaosa ihmisistä pariutuu niin helpon oloisesti. Tosta jutustas näkee, miten porno voi todellakin pilata ihmisen seksielämän ,koska naisille ei oo väliä sillä koolla niin paljon ,varsinkaan jos ei ihan mini ole, joten keskikokoinen todellakin riittää aivan hyvin.

Eli ne kaikki ongelmat on tasan sun päässä, ei missään muualla. Surullista, jos et ole vienyt juttuja eteenpäin, jos on ollut kiinnostusta molemmin puolin. Ikävää myös naisten kannalta. Se, että ootko sä naiselle riittävän hyvä on kiinni ennen kaikkea asenteesta: Jos haluat, niin sit löytyy ne keinotkin. Nainen opastaa jos kerrot että oot kokematon - jos ei oo valmis opastamaan, etsi sellainen joka on, koska sellaisiakin riittää jos sulla ei oo tota ätämeillä yleistä neitsytfetissiä.

Naisena voin sanoa, että tätä sinun kaltaista miestyyppiä on tullut vastaan. Aluksi en ymmärtänyt mistä asia johtuu. Syyttelin, itseäni etten ollut tarpeeksi miellyttävä. Myöhemmin hoksasin, että minusta pitävillä ja vastaavasti katoamistempun tekevillä miehellä on erilainen käyttäytymistapa. Nämä miehet, jotka eivät ole tyytyväisiä itseensä katoavat eivätkä vastaa viesteihin. Ja vastaavasti hyvin varustellut roikkuvat perässä. Tosiaankin sydänsuruja olen saanut tuollaisista katoamistempuista.

Ja tietysti itsetuntoon kolahduksia, koska ajattelin tekeväni jotain väärin. Nykyään tiedän tämän asian ja yritän vältää miehiä jotka eivät ole sinut itsensä kanssa. Tämän jälkeen ei pitäisi enää kenelläkään olla mitään epäselvää, mikä on homman nimi. Jos tätä ei ymmärrä, niin silloin ihmettelen kyllä lukemisen ymmärtämisen tasoa ja erittäin vahvasti.

Itse haluan olla juuri tuollainen samanlainen mies. Kun olen tällainen mies, niin en halua olla naisten kanssa missään tekemisissä. Jos olisin tuollainen kertomani kaltainen mies, niin silloin kiinnostaisi ja vaikka kuinka paljon.

Ei se ole todellakaan helppoa itselleni. Ei se ole mikään sellainen hieno valinta. Käsität aivan väärin koko homman. Ei se ole todellakaan mikään hieno tilanne olla kokonaan erossa naisista. Se vain ei todellakaan ole mikään hieno juttu ja mikään onnelliseksi tekevät asia. Jos todella haluan olla naisten kanssa tekemisissä, niin koska en sitä voi olla, niin totta vitussa se asia vaivaa ja haittaa koko elämääni. Miten se muka ei voisi haitata?

Totta kai se haittaa ja masentaa. Ja totta kai se satuttaa koko ajan. Totta kai se satuttaa. Ymmärsit siis koko tuon jutun aivan väärin. Se vain satuttaa niin paljon, tämä koko homma satuttaa ja masentaa minua todella paljon.

Ja sitten sinä ihmettelet, että eikö minun pitäisi olla onnellinen? Jos se määrää minun onnellisuuttani ja en sitä saa, niin totta kai se tekee minut onnettomaksi. Nyt ei ainakaan luulisi olevan enää minkäänlaista epäselvyyttä asiassa.

Olen asiani nyt esittänyt niin selkeästi kuin sen vain voi selvittää. Selvempiä keinoja en vain enää tiedä ja vastuu on nyt teillä. Jos ette ymmärrä, ette ymmärrä. Miten sinulla voi olla minkäänlaista oikeutta määritellä muita ihmisiä?

Jos sinä et ymmärrä asioita, niin älä pidä muita sairaana vaan mieti omalla kohdallasi myöskin niitä asioita. Jos kuulen ja luen naisten kehuvan miesten ulkonäköä, kalun kokoa, seksikkyyttä, jne. Jos tiedän, kuulen ja näen parisuhteessa olevien naisten kiinnostuvan niistä pitkistä, komeista, harteikkaista, isokaluisista ja seksikkäistä miehistä, niin silloin asiassa ei ole mitään epäselvää.

Ihan oikeasti, olen elämäni aikana ollut 3: Lukemattomat kaverit ja tuttavat ovat seurustelleet naisten ja tyttöjen kanssa. Käyn joka viikonloppu baareissa ja ravintoloissa, joissa on lukemattomia naisia.

Luen paljon parisuhteita ja seksiä käsitteleviä lehtiartikkeleita, blogeja, nettikeskusteluja, jne. Luen paljon naisten kirjoittamaa kirjallisuutta, runoutta, jne. Minulla on hyvinkin selkeä käsitys asioista. Asioista, joita monet miehet ja naiset eivät vain jostain syystä suostu käsittämään. En tiedä, mitä on taustalla, mutta onhan tälläkin palstalla joitakin naisia ja miehiä, jotka allekirjoittavat nämä jutut.

Vaikken koskaan ole missään parisuhteessa ollut ja vaikken ikinä ole mitään seksiä harrastanut, niin olen silti joutunut olemaan niin paljon naisten kanssa tekemisissä, että tiedän tasan tarkkaan, mikä on homman nimi. Uskallan väittää, että pelkästään työni puolesta, jossa siis on tällä hetkellä n. Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla, joissa on naisia, viikonloppuna ravintoloissa, joissa on naisia, urheilutapahtumissa, joissa on naisia ja kavereiden parisuhteissakin on naisia.

Tiedän kyllä tasan tarkkaan naisten elämää. Ja ihan sama, vaikka muut sen tyrmäisivätkin, kyllä monet muutkin miehet ja naiset ovat huomanneet saman asian. Olen aina ollut kiinnostunut naisten kirjoittamista seksiaiheisista romaaneista, novelleista, blogeista, runoista, jne. Tiedän hyvin ja tasan tarkkaan, minkälaista tekstiä siellä on, minkälaisista miehistä pidetään, jne.

Tiedän erittäin ja tasan tarkkaan, mistä kirjoitan. Moni ei ehkä mieti eikä edes yritä havainnoida asioita näin tarkkaan, mutta lopulta riittää, kun tajuaa, että Scandinavian Hunks-tanssiesityksissä on paljon naisia, niin siitä voi aloittaa sen omankin homman. Tarkkailee niiden naisten tekemistä. Lukee vaikka kuinka paljon niitä naisten kirjoittamia romaaneja, novelleja, runoja, blogeja, jne.

Menee vaikka töihin naisvaltaiseen työpaikkaan, niin huomaa niidenkin naisten ajatuksia ja toimintaa. Tarkkailee omien kavereiden parisuhteita ja heidän naisiaan, tarkkailee ravintolassa naisten tekemisiä, jne. Siinä pääsee jo hyvin alkuun. Kuten itse sanoin, niin paljon olen ollut elämäni aikana JOKA IKINEN PÄIVÄ naisten kanssa tekemisissä, että tiedän hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, hyvin, HYVIN tarkkaan, minkälaisista miehistä naiset pitävät ja kiihoittuvat, miten he käyttäytyvät parisuhteissa, mitä he ajattelevat miehistä ja seksistä, mitä he ajattelevat ja kiihoittuvat isosta kalusta, jne.

Tiedän hyvin tarkkaan, mistä kirjoitan, enkä todellakaan ihmettele, kuinka jotkut miehet eivät löydä itselleen naista. Voin kertoa sen tässä: He eivät todellakaan ole niitä miehiä, jotka naisia kiinnostavat. Kuten en ole todellakaan itsekkään, tiedän sen varsin hyvin. No tottahan tuo veikkonen on joka sana mitä skriivaat..

Tottakait iso kyrpä on parempi ja tikissä oleva kroppa on parempi ja siihen kun vielä pedon luonne, niin saahan niitä naisia. Tuosta naisten flirttailusta, mistä olet kirjoittanut, niin se mahtaa olla naisille joku luontainen juttu, jolla ne mittaa kaikenaikaa omaa viehätysvoimaansa..

Eihän ne silti tosissaan ole useinkaan. Se on leikkiä heille, mutta tottahan tässä maassa petetään paljon.. Moni mies on aisurin roolissa.. Mutta mun puolesta sää voit olla yksin jatkossakin.

Ei mulla ainakaan ole siihen sanomista. Että paa jäitä hattuus sinäkin. Kyllä me muutkin miehet tiedetään tuo kaikki mitä höpiset. Luin mä sun tekstisi, mutta aina sä vaan jankkaat sitä, kuinka sä haluat elää sinkkuna ilman naista koko lopun elämääsi. Sitten sä kuitenkin jankkaat tällä palstalla vaan niitä samoja asioita viikosta ja kuukaudesta toiseen, eli et selvästi ole sinut asian ja sinkkuutesi kanssa.

Huomaa hyvin sen, miten sua harmittaa nykyinen elämäntilanteesi ja se oma sinkkuutesi, mutta et kuitenkaan halua silti tehdä yhtään mitään asioiden muuttamiseksi. Sitä kun ei miehen tarvitse olla mikään sellainen, että sitä miellyttäisi valtaosaa tai jopa kaikkia naisista, joten aivan turhaan sä tollaisia pinnallisia ja turhia asioita stressaat.

Tämän sanon sulle sua vanhempana ja viisaampana!! Ole sitten kokonaan erossa naisista koko elämäsi ajan, jos niin oikeasti haluat.

Mutta mitä tätä samaa asiaa tarvitsee jankata tällä palstalla ihan joka viikko, kun kaikki sen täällä jo muutenkin tietävät?

Eikä se sun tilanteesi muutu yhtään mihinkään, vaikka sä tätä asiaa täällä jankkaisitkin, joten mitä oikein koet hyötyväsi tämän saman ja turhan asian vatvomisesta?

Tarkkailemalla naisia ja lukemalla tilastoja, niin kuvittelet tietäväsi salaisuuden kuka kiinnostaa naisia ja jne. Minusta menestys sukupuolimarkkinoilla on kyse yksinkertaisista asioista!! A Omaa erittäin hyvän itsetunnon ja omanarvontunnon. Hän rakastaa itseään ja se näkee kauas ulospäin. Itsevarman ja itseään rakastavan ihmisen seurassa on hyvä olla, koska hän aito oma itsensä.

Tämmöinen ihminen on aina viehättävä. B PItää huolta kehostaan ja ulkonäöstään. Hän harrastaa liikuntaa ja pukeutuu siististi. Hän on ystävällinen, huumorintajuinen ja ottaa muut huomioon. Kaiken näköiset ihmiset löytävät kumppanin. Ruma mies voi olla karismaattinen ja saada kauniin naisen. Lyhyt mies voi saada kauniin naisen. Parisuhdemarkkinoilla on vain kyse itsetunnosta ja siitä mille tasolle rimasi asetat. Jos itse uskot, että kukaan ei kiinnostu sinusta, koska olet lyhyt, pienikaluinen ja kasvoiltasi epäviehättävä, saat varmasti uskosi mukaisesti, koska se mitä ajattelet itsestäsi, näkyy sinusta ulospäin.

Itse olen ollut suosittu miesten keskuudessa, vaikka en ole erityisen kaunis, eikä vartaloni ole täydellinen.. Tämmöinen tapaus on automaattisesti homo, mutta vain jos hän on mies. Sinkkunaiset eivät edes teoriassa voi olla lesboja, sillä moisen väittämän esittäminen olisi epäkohteliasta.

Miehen taas kuuluu kestää epäkohteliaisuudet kuin mies ja jos ei kestä, on hän homo, jota kuuluukin loukata ja jolla ei ole oikeutta suuttua. Voin kertoa, että esim. Ilmeisesti koko kerrostaloalue oli yksimielisesti päättänyt, että jollei minua ikinä nähdä intiimissä kanssakäymisessä naisen kanssa, voin olla ainoastaan homo. No, satun kylläkin olemaan kahdesti eronnut kahden lapsen isä, mutta mitäs faktoilla on tekemistä totuuden kanssa?

Idioottien mielipiteet ja kuvitelmat ovat ainoa totuus tässä maassa. Oikeasti tykkään naisista kovastikin, mutta naiset eivät ikinä ole tykänneet minusta. Tämä kuitenkin on virallisesti valhe, koska se ei ole idiootin mielipide. Kuten arvata saattaa, jos sinkkumiestä selän takana pidetään homona, voi tyttöystävän löytäminen lähiseutuvilta olla vaikeaa. Tämän seurauksena hän jääkin yksin ja sehän on taas todiste homoudesta. Ratkaisuksi ongelmaan suosittelisin kaikkien idioottien lähettämistä muutamaksi vuodeksi sukupuolivalistusleirille, tietysti niin, että miehet ja naiset ovat eri leireillä.

Sillä aikaa kun suurin osa maan väestöstä leireilee sukupuolisesti epäilyttävissä olosuhteissa, voimme me muut vihdoinkin rauhassa pariutua ilman häirintää ja kenen kanssa huvittaa. Naiset sitäpaitsi rakastavat idiootteja, joten kilpailukin vähenisi kummasti. Hyvin harvoin nelikymppistä ikisinkkua luullaan homoksi. Voi sellaisiakin tapauksia olla mutta kyllä enimmäkseen ihmiset ymmärtävät että hän ei ole vaan naisille kelvannut.

Jos tietäisit jotain kyseisen alueen ihmisten järjenjuoksusta, tietäisit myös, että ihmisten homottelu on suuri kansanhuvi. Ehkä he haluavat vain suojella itseään tai eivät halua uskoa asioita?

Jos minäkin seurustelisin, niin tuskin minä siinä suhteessa ajattelisin, että en minä kelpaa tällaisena tuolle naiselle ja että ei hän ikinä huolisi minua parempaa miestä. Siis kyllä varmasti minäkin haluaisin ajatella niin, että olen parasta tuolle naiselle, vaikka hän kuinka sisimmässään ajattelisi toisin. Ja vaikka en olekkaan mikään meedio ja kotkansilmä, niin siltä ainakin välillä tuntuu, kun miesten ja naisten toimintaa seuraa. Miksi ihmeessä jotkut sitten suostuvat kusetetuiksi ja suorastaan haluavat mennä ansaan ja halpaan?

Miksi sitten niin moni mies suostuu tuollaiseen hyväksikäyttöön ja vasta sitten joskus vuosien päästä suostuvat ymmärtämään, että tekivät virheen? Kun katselee miesten ja naisten touhua ihan missä päin vain tahansa, niin aina sama laulu toistuu.

Aina mennään halpaan ja aina mennään ansaan niin että tuntuu. Tuntuu, että miesten kohdalla sitä hienompaa ja ylpeiltävämpää, mitä kovemmin on tullut naisasioissa turpaan. Itse ajattelen täysin toisin. Ravintoloissa, parisuhteissa, työpaikoilla, jne.

Enkä ymmärrä, että jos kerran muutkin miehet tajuavat nämä jutut, niin minkä ihmeen takia he sitten haluavat vehdata naisten kanssa ja tulla kusetetuksi? Minäkin voisin laittaa vartalooni tekstin "olen tyhmä ääliö, jota naiset voivat kusettaa mielin määrin. Uskon aivan kaiken, mitä naiset minulle valehtelevat. Luulisi, että järki sanoisi jo, että ei todellakaan kannata. Vai ovatko nuo miehet vain niin tyhmiä ja jälkeenjääneitä, ettei vain ymmärretä?

Totta on, etten olekkaan mikään erityinen kotkansilmä, mutta siltä aina vaikuttaa, kun muut menevät vain sinne tänne naisten perässä turpaan saaden. Ja se on hienoa, monesti. Sitten aina välillä itketään ja harmittaa suorastaan, kun naiset tekivätkin oharit. En tiedä, onko seksiä niiden homojen ja naisten välillä, mutta monilla julkisesti homomiehillä on kaikenlaista sutinaa naisten kanssa. Tietysti tähän saattaa vaikuttaa se, että naiset haluavat näitä homomiehiä kavereikseen, koska nämä ovat kuitenkin miehiä naisten vaatteissa ja naisten luonteella varustettuja.

Kerrankin nainen saa mennä vaatekauppaan miespuolisen seuralaisen kanssa, joka ymmärtää shoppailun päälle. Mutta jos nössöä ja naisille kelpaamatonta miestä luullaan homoksi, niin siinä ei auta minkäänlainen edes homona teeskentely. Eivät naiset sellaista homoa kaverikseen halua. Yksi kaverini on joskus epäillyt, että olenko homo, mutta siihen se sitten on jäänytkin. Ehkä riittää se, etten ole koskaan mitään mielenkiintoa miehiin päin antanut, enkä käyttäydy sillä tavoin kuin homojen oletetaan käyttäytyvän.

Suurin osa parisuhteista ei ole onnellinen, koska valtaosa miehistä ottaa sen ,jonka sattuu saamaan. Mehän kaikki tiedämme, että ei niitä tarjouksia keskivertomiehille taivaalta tipahtele, joten moni vetää alta lipan tässä asiassa ja sopeutuu tyytymään johonkin, joka ei ole täydellistä.. Itsehän olen yksin, koska sitä täydellistä vastakappaletta ei ole osunut vielä kohdalle. Toisinsanoen materiaali ei ole ollut kyllin hyvää.. Minusta vakipano on aivan riittävä sitoutumismuoto, jos tunne ei ole sitä mitä hakee Tottahan sitä naista voi naida, vaikkei se ihan just sulle ookkaan ja toisaalta sosiaalinen paine helpottaa, kun "päästään" parisuhteeseen ja toisaalta kaikista reppanoista ei edes yksin ole elämään.

Mutta kyllähän hyviäkin naisia on, joihin voi luottaa ja joita voi kunnioittaa, mutta siihen kun pitäisi saada vielä se riittävä ulkonäkö ja sporttinen elämäntapa ja lapsettomuus, niin vaihtoehdot alkavatkin jo olla vähissä tiettyyn ikään ehtineelle miehelle Huh huh huh Muista miehistä en tiedä, mutta ainakin toi "joku vaan" on helkkarin ylimielinen jankkaaja.

Sellainen tyyppi, että ei osaa antaa toiselle tilaa hengittää eikä ottaa toista huomioon. Näkee, että tyypillä on rakkauden puute, jota yrittää paikata haluamalla jonkun kauneimman mahdollisen naisen ihailua. Ja jos joku ei mene niin kuin hän haluaa, niin tulee hirvee jankkausvyöry ja haukkuminen. Ihminen ei tajua, että muillakin ihmisillä on oma elämänsä ja tyyppi itse ei oo aina oikeassa.

Siis todellakin kiertäisin tuollaiset tyypit kaukaa. Niin kyllä tämä nimimerkki "joku vaan" on selvästi ylimielinen, itsekäs ja varsin omahyväinen persoona. Ei kyllä harmita yhtään hänen puolestaan, sillä mielestäni tollaisella itsekkyydellä ja luonteella on kyllä sen oman sinkkuutensa ansainnut.

Olen perus suomalainen mies ja tämän palstan mukaisesti atm mies ilmeisesti. En pukeudu tyylikkäästi, minua ei voi luokitella komeaksi, en ole pitkä jnejne. Suurinosa asioista joita täälläkin sanotaan turnoffiksi naisten silmissä löytyy minusta.

En myöskään näytä miltään ns. Mutta silti tunnun olevan monelle naiselle mielenkiinnon kohde? Edellisellä baarireissulla oltiin parin kaverin kanssa paikallisessa parilla olusella niin 3 eri naista tuli pitkin iltaa jutulle ilman että tein minkäänlaista aloitetta omasta mielestäni. Kaverit katsoi taas kerran monttu auki vieressä ja muutoin menisi vaikka kavereiden järjestämänä perseilynä mutta kun tätä tapahtuu hyvin usein, ollaan sitten täällä omalla kylällä tai vaikka naapurikaupungin kapakissa.

En todellakaan ole mikään sosiaalinen persoona saatikka puheliasta ja eläväistä tyyppiä, jos olen kunnolla myötäsessä niin sitten tulee hölötettyä kuulemma mutta muutoin tulee istuttua melko näkymättömästi kapakan nurkassa yleensä.

Ainut asia minkä voin sanoa itsestäni hyväksi puoleksi on vahva itsetunto joka tullut monenlaisen elämänkokemuksen kautta juu tosipitkä kokemus kun ikääkään kuin se maaginen reilu 30v vasta mutta en minä sitäkään mitenkään ulospäin omasta mielestäni näytä. Ei siinä, en minä naisten huomiota pahaksi pistä vaikken emäntää olekkaan etsimässä, edelliset parisuhteet vielä turhan hyvin muistissa, mutta tuntuu vaan erikoiselta että minä joka en sitä huomiota ole hakemassa niin sitä suodaan ja taas monet jotka sitä tosissaan etsivät niin ei tunnu löytyvän millään kun näitä juttuja lukee.

Mulla on yksi vanha kaveri joka on noin 30 ja en tiedä onko hänellä koskaan ollut naista ja tietysti vähän mietityttää onko hän homo, mutta en ole viittinyt kysyä. Hän on kuitenkin urheilullinen ja korkeastikoulutettu yms. Hän on myös vanhin veli perheessään ja varmaan naisien mielestä melko komeakin. Luulisi tuommoisilla rahkeilla saavan melkein naisen kuin naisen halutessaan. Ei ole löytänyt kyllin hyvää. Se on vain ikävä tosiasia, että läskillä lapasella on enemmän vaihtoehtoja..

Eihän kukaan mielellään alaspäin nai! Kyllähän naisetkin joutuvat tyytymään, jos haluavat jonkun miehen saada. Kun eivät saa haluamaansa miestä, niin sitten ottavat jonkun toisen.

Mutta kun se joku toinen ei olekkaan niin kiinnostava. Siinähän se ongelma onkin. Eiköhän tuo ole ihan luonnollista, että sitä puutetta kokee, mistä on puutekkin?????? Kauneimman mahdollisen naisen ihailua, mistä tämän poimit? Et ainakaan minun teksteistäni, koska en ole tuollaista mihinkään koskaan ikinä kirjoittanut.

Ja kun laitoit, että olen ylimielinen, niin eivätkös monesti ne ylimieliset miehet niitä naisia saa? Ainakin moni tällä palstalla on kertonut ja väittänyt, että naiset ihailisivat miehissä ylimieliyyttä ja ylimieliset miehet osaavat myydä itsensä naisille. No jos kerran minulla ei mitään naisiakaan ole, niin tuskin mistään ylimielisyydestä on kuitenkaan kyse? Mitä minä siitä saan itselleni yhtään mitään?

Minä ainakin olen sellainen mies, että vaikka ei huvita tiskata, pestä pyykkiä, pyyhkiä pölyjä, jne. En tarvitse siihen kenenkään naisen apua.

Ja miksi panisin ketään naista, kun kerran minulla ei ole mitään annettavaa naisille siinä hommassa? Homo elokuvan Spencerin päättää saa kostanut Mitch Vaugh ansaitsee Kinky homo Twinks vitunpuut Twink pojat iso Dicks suihin part2 James ja Pong imee Gay lihasten jocks rimming ja suihin toiminta Twink pojat kerjäämässä joitakin cum juoda Travis Turner ja Tyler Reed ja Rocco Papi Ass Rimming Ja ilman satulaa Sex Afrikkalainen Pojat raaka satulaa Fucking Ja sensuroimaton Twinks isot kalut osoittaa ne poispart3 Twinks saada seksikäs Kuumat gay On aina brainy lunastaa kun olet edessä , Nuori homo dudes onhauskaa Part5 Kiihkeä homojen jälkeen naimassa toinen korkean rulla- , Andyn luulee osuma Rimming Tällä Cum Täytteenä Kusipää Mustaa perseeseen pääsee reunat ja ajoivat Teini pääsi erittäin tiukan peräaukko rimmed part2 Lovely pojat huolehtia toisistaan Homojen movie jäljittää elokuvat toimittava Vilhelm sekä Damienin liittää yhteen ensi Homojen XXX Dominic toimii näiden innokas raot yli hänen kieltään , Orgasmic päivä vitun Twinks Seksikäs homojen Kaikkien ei nielaisten jokainen tässä höyryinen suihkua Gay seksi He suutelevat , jerk off yhteen , sekä ja Damien nielaisee Williamin Ulkoilman Gay helvetin Seksikkäitä homo- Josh Fordin on eräänlainen lihaksen isi Luulen olisimme kaikissa Poika saa tämän tiukka kusipää reunustetut Tyler Reedin ja Kane ratsastaja homo Add nisä junan Peräaukon seksivideoita Hot Latinon Gay Jklle nälkä Huora Ripustaa Britannian kusipäistä Brock saa hänen peräaukko reunustettu Fred Mayer Hot Gay Dominic tehtaalla sen ahdistunut fuckholes over hänen kieltään , Mustaa ja Aasian tyttö nuolevat valkoinen Mans persläpi ja imevät hänen munaa Homo- helvetti Joey Perelli on jätetty vastaavat toimistossa sekä ensimmäisen Bondage Latino selkäsauna Kuumaa Twink kukko imevät kohtauksen Kinky Aasian Twinks Rimming Nuori homo dudes imeä munaa ja saada kuseen Part5 Poskeenottoa toiminta allas Kuuma homo sukupuolta Trace elokuvien kanteen Vilhelm sekä Damienin tapaamme tuoteryhmälle Kuumat homojen sukupuoleen Stella komea uros ei iloisia tehdä tarjoavat , joka Toisinaan lakupiippu saada kiinni Se on fallinen maailman Mies saattajien ovat yleensä työtä itse

..

Saada kalua homo seksikäs mies

SEKSITERFFIT GAY SEX IN TURKU

Gratis español videos porno descargar videos masajes pornos españoles gratis videos teens corridas xxx porno gratis maduras porno maduras amateur español porno. con maduras xxx follamdo sexo anal maduritas videos gratis tetas muy calientes porno lesvi shyla stylez hd porn videos porno hentay porn tubias 19 ver videos chicos masturbandose culos gigantes porno espa vidios por dinero torbe trio xxx rubias tetonas chicas xxx tetas grandes pollas muy gordas desnudas sexo lesbianas mujeres mayores follando xxx cumlouder videos prno español xxx culos follando torbe jenna jameson xxx madres videos maduras 18 porno gratis de orgias gratis hentaies videosxxx brasileñas follando webcams sexo gratis lesvianas videos gratis porno castings porno milfs xxx gratuitos orgias porno peludos desnudos en accion chicas y chicos desnudos porno duro sexo con pollas videos eroticos de lesbianas en playas nudistas famosa follando porno.

con los mejores paginas pornos gratis rubias peliculas porno españolas videos travestis videos mujeres lesvianas videos mujeres sado videos porno cumlouder xxx porno películas xxx videosdesexo porn abuelas haciendo pajas de tranxesuales peliculas porno pelirojas pollas culonas follando en español chochos eyaculando folladoras maduras abuelas gordas porno de casa porno casting sexo transexuales follando videos eroticos porno trio sasha grey follando coños peludos fotos de maduras gratis españoles gratis maduras gratis tetonas porno gratis porno gratis embarazadas porno brianna banks vidios pornos gratis follando dos chicas ardientes porno español corridasenlaboca jasmine webb hentai x sexo anal españoles gratis mejores páginas porno amateur xl rubias porno eyaculacion femenina porno español película porno hablando español videos sexo gratis ver video sexo con negros videos tetonas follando muizoras amateur x amater videos pornos gratis folladas de abuelas follar playa peliculas porno maduras con los pies videos porno gratuitos alexia texas porno xxx gratis diario mamando asia akira porno gratis maduras gratis gente haciendo sexo anal duro maduras peludas peliculas porno porno con videos de sexo videos porno hd gratis porno de travestis en español videos x-art video pornos gratis videos xxx video porno gratis amateur porn porn amateur vídeos porno xxx videos x maduras haciendo pajas con sexo erotico pollas negras desnudas videos porno lesbianas viejas videos ponor gratis bidios porno en el culo chicas haciendo el culo phorno gratis webcam xxx gratis x-art gratis maduras gratis videos masajes eroticos videos cunlauder los mejores paginas pornos gratis porno gratis masages eroticos gratis dogfart bullporn porno videos follando pornstars famosas porno de travestis sexo romantico hombres xxx follar videos coños muy guarras putasxxx porn video pormo gratis porno español xxx glory hole porn hentai hd videos porno gratis porno pollas porno pelirrojas rubias ver videos sexo en español jade kitty mejor porno tias desnudas porno en español gratis negras videos rubias tetonas y maduras guarrillas follando videos xxx pornp gratis poyas grandes pollas grande follando pormo español porno de mujeres videos porno mujer eyaculando porno clasico gratis chicas cachondas ancianas tetonas negras putas peliculas sexo gratis españoles porno francesas se la playa viejas tetudas maduras x videos porno videos de porno cratis maduras follando latex porn tatiana delgado follando porn bdsm porno madura se folla a viejas españolas maduras porn playboy porno gratis porno gratis masajes xxx sexo con sexo grtis gorditas videos de chinas pono duro porn videos xxx pollas reales viejas maduras xxx hd maduras desnudas buscar porno chinos follando duro porno videos prno español tetonas porno videos pornograficos gratuitos maduras zorrras páginas porno gratis mujeres maduras maduras.

Saada kalua homo seksikäs mies

Suhteessa ei ole mitään kunnon kipinää ikinä ollutkaan, vaan ollaan vain yhdessä, kun on niin kivaa olla. Vastaa alkuperäiseen viestiin Lapseton Edellisellä baarireissulla oltiin parin kaverin kanssa paikallisessa parilla olusella niin 3 eri naista tuli pitkin iltaa jutulle ilman että tein minkäänlaista aloitetta omasta mielestäni. Ei ole löytänyt kyllin hyvää. Aina mainostetaan, kuinka tuolla Aasiassa naiset ovat kiinnostuneita. Se on ainakin varma asia, että muut ihmiset ajattelevat kaikkea negatiivista siitä sun sinkkuudestasi.